2777
2789
عنوان

شوهر ساده.خانوادش دارن گولش میزن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 52 پست
انشالله. ولی نمیخام بهشون بفروشه. از خر شیطون بیاد پایین. خداکنه.

ان شاءالله

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امین. یعنی خدا کنه ارایشگر ماهری بشم. ک دست همه رو بگیرم. شعبه بزنم.  این افراد رو راه ندم. نگ ...

حل میشه عزیزم 

خدا همه چیزو درست میکنه♥️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

عروس ب این خوبی . گیر همچین ظالمایی افتاد دور ازجون.  حالا یکی‌میبینی عروس ظالمه . خانکاده شو ...

ما میگیم هرچی انگور خوبه شغال میخوره،همین جریان شماست🥲😁

دقیقا. بخدا دیگ بریدم. اعصاب نمونده .  نمیدونم‌چیکار کنم. آدم اینجوری مریض میشه. آدمیزادیم

درسته🥲