2777
2789
عنوان

شوهر ساده.خانوادش دارن گولش میزن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب پدرم ۱۰۰ بدهکاری بمنم ۸۰ میشه ۱۸۰. پس بمن بفروشه ۱۲۰ هم جور میکنم. .۴ ساله تمام خرجم پدرم‌میده. ...

اره اگه میتونی خودت بخر 

بازم اون زمین تو زندگی خودتونه 

خودتون مالکش هستید

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خوبه که

بله ،بانک قرض الحسنه هست 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مهر؟

بلی 

بانک قرض الحسنه مهر ایران

بلی  بانک قرض الحسنه مهر ایران

پس ب غریبه وادارش میکنم بفروشیم. 

تازه بهش گقتم میگه  برامن فرقی نداره. ۳۰۰ غریبه میده.

یا ۳۰۰ اینا.

گفتم فرق داره. حتی اگه ۱ میلیارد گفتن نده.دوست ندارم

پس ب غریبه وادارش میکنم بفروشیم.  تازه بهش گقتم میگه  برامن فرقی نداره. ۳۰۰ غریبه میده. ...

اوهوم 

ولی بازم تا میتونید سعی کنید به نرخ واقعی باشه 

تو دیوار بزارید یا به بنگاه ها بسپرید 

بگید تخفیف هم میدید ولی یهو آنقدر پایین نیاید

اوهوم  ولی بازم تا میتونید سعی کنید به نرخ واقعی باشه  تو دیوار بزارید یا به بنگاه ها بس ...

همه جا سپردیم یکسال بیکار بود دنیال فروش زمین. . اونا پروندن مشتریمونو. ک الان قیمت پاین خودشون بخرن. نقششون حرف نزداره

[QUOTE=326503288]اوهوم  ولی بازم تا میتونید سعی کنید به نرخ واقعی باشه  تو دیوار بزارید یا به بنگاه ها بس ...[/QUOTEعقل توکلی نبست. نمی‌فهمه کوره نمیبینه.خسته شدم. تاگفتن ۳۰۰ ماهیگیری. خوشحال شده. بدبخت.

خرید رفته براشون. کارهای خونشون انجام داده. بمنم دستور می‌داده هه

همه جا سپردیم یکسال بیکار بود دنیال فروش زمین. . اونا پروندن مشتریمونو. ک الان قیمت پاین خودشون بخرن ...

خدا نگذره ازشون با ظلمشون🥲 

عروس داماد رو اینجور تحت فشار گذاشتن

مجبوریم بدیم.  ماشین بگیره. منم میرم کلاس. اسنپ کارمیکنه. وام‌میگیرم .

درسته 

خدا همراهتون باشه♥️