2777
2789
عنوان

خیانت قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزاران علت داره . یه دلیل نداره که .مشکلات اخلاقی ، مشکلات روانی دو طرف،  حتی مشکلات مالی تاثیر گزارن .ادمایی که معمولا به بلوغ روانی و عقلی نرسیدن اینکارو میکنن ، قدرت همدردی نداره با دیگران و نمیفهمه چه لطمه ای میزنه و یا انقدر خشم و نیاز داره که به راه حل بدتر پناه میبره .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ب نظرت زنی ک خیانت میکنه دنبال جلب توجه محبته یا پول؟

نیاز به توجه بیشتر 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ب نظرت زنی ک خیانت میکنه دنبال جلب توجه محبته یا پول؟

اونایی ک خیانت میکنن مریض هستن  خیلیا هستن دلیل خیانتشون نه پوله نه محبته نه نیازه 

فقط باید این کارو انجام بدن 

همه ی سوالات یه جواب قطعی داره!!! ذات!!!! هر آدمی ذات سالم داشته باشه خیانت نمیکنه؛

بقیشم توجیحه 

هرکس هر کمبودی داره باید جداشه بعد هر رابطه ای خواست شروع کنه؛

به نظرم چ مرد چ زن اگ‌خیانت کرد بازم میکنه، و ب هیچ عنوان جای بخشش نداره!!

راه حل برای اینکه خیانت نکنن هم اول انتخاب دریت 

دوم گذشت 

سوم درک متقابل 

چهارم تعیین چهارچوب 

مهمتریناشه به نظرم 

و صحبت کردن درباره ی هر موضوعی!!! اینکه زن و مرد عادت کنن باهم حرف بزنن خییییلی خوبه و باعث میشه قبل اینکه مشکل باعث خیانت شه حل بشه با حرف و سوتفاهما از بین بره

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

همه ی سوالات یه جواب قطعی داره!!! ذات!!!! هر آدمی ذات سالم داشته باشه خیانت نمیکنه؛ بقیشم توج ...

نظرت قشنگه

ذات آدم باید درست باشه!!

من یه مراجع دارم ک متاسفانه شوهرش چندبار خیانت کرده و از خیانت شوهرش خسته شده  و ب خونه پدرش راه برگشت نداره چون خودش شوهرشو انتخاب کرده :)

نظرت قشنگه ذات آدم باید درست باشه!! من یه مراجع دارم ک متاسفانه شوهرش چندبار خیانت کرده و از خی ...

مشکل بزرگ این زن مستقل نبودن و اعتماد ب نفس نداشتنه!!!

اول باید انقدر مستقل باشه ک ب پدرشم بی نیاز باشه و بتونه جدا شه و این مرد رو تف کنه بیرون!!

حالا شما ک مشاوری جواب سوالاتونو بدید

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

از خیانت و آدم خیانت کار متنفرم 

منم متنفرم 

ولی هر روز دارم میبینم

میدونی مشکل اینه آدما حوصله همو ندارن

شوهره دو دقیقه حاضر نیست بشینه با زنش حرف بزنه ببینه چه چیزایی نیاز داره از نظر محبت از نظر وسایل خونه یا هر چیزی

ولی همکارش مثلا بگه هوس توت فرنگی کردم مث بنز میره براش میخره

اینه ک درد داره...

میگیری چی میگم؟؟

سوالاتون زیاد ومهم بود ولی شخصا معتقدم کسی که ب این جمله عمل کنه خیانت نمیکنه. این:خدامیبیند🙂

من میگم آدم باید بسپاره ب خدا

خدا خودش میدونه چکار کنه

کارما همون خداست

یه جایی میزنه ک نتونی بلند شی

یه جایی میزنه ک ندونی از کجا خوردی..