2777
2789
عنوان

غذا برا مهمونی🥰

168 بازدید | 14 پست

با خودمون ۲۰نفر میشیم به نظرتون این غذا ها خوبن؟قیمه با گوشت گوسفندی،فسنجون با فیله مرغ و کوبیده مرغ تابه ای با دورچین

یا فقط جوجه کباب با قیمه؟

میخوام متفاوت باشه  از یه طرف میگم کوبیده مرغ تابه ای دردسر نشه🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوجه از بیرون میخرین یا توی خونه درست میکنین؟

اگه میخوای توی خونه درست کنی فکر کنم بی خیال شی بهتره چون دردسر داره.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

وای پدرت در میاد با کوبیده مرغ تهشم میگن خواسته ارزون شه...کوبیده گوشت نداده. 

بعد فسنجون با فیله مرغ خوب میشه؟ مرغ رو جوجه ای خرد کنه بهتره... گوشت گوسفند هم برا 20 نفر آب میشه قشنگ و مجلسی در نمیاد گوساله خورشتی بگیر... در نهایت اینا

هزینه ش زیاد میشه به جاش میتونی یه مدل غذای بیرونی بگیری راحت باشی بعد یه فینگر فود ناز خودت درست کنی. 

جوجه از بیرون میخرین یا توی خونه درست میکنین؟ اگه میخوای توی خونه درست کنی فکر کنم بی خیال شی بهتره ...

نه تو خونه درست میکنیم  روی ذغال بیرونیا که به درد نمیخوره رو گاز میپزن

وای پدرت در میاد با کوبیده مرغ تهشم میگن خواسته ارزون شه...کوبیده گوشت نداده.  بعد فسنجون با ف ...

عزیزم کوبیده مرغ الان گرونتر از گوشت درمیاد چون از بیرون کوبیده گوشت میخری همش سنگدان مرغه مگر اینکه از یه رستوران خیلی مرغوب اونم اصلا به صرفه نیست.فسنجون ام با مرغ عالی میشه حتما امتحان کنید،ما فامیلامون اصلا گوشت گوساله نمیخورن ،اصلا هم رسم نداریم از بیرون غذا بگیریم وجه خوبی نداره ناراحت ام میشن از دستمون😂مرسی از پیشنهادتون

عزیزم کوبیده مرغ الان گرونتر از گوشت درمیاد چون از بیرون کوبیده گوشت میخری همش سنگدان مرغه مگر اینکه ...

بد متوجه شدی. نگفتم مرغ گرونه یا ارزون گفتم جالب نیس برا مهمون... فسنجون هم نگفتم مرغ نزن گفتم فیله نباشه حالا ذائقه س. گوسفندی هم نگفتم حذف کن تا ارزون شه و گوساله بزن. گفتم برا مهمون آب میشه و قیافه خورشت مجلسی در نمیاد...فامیل ما مثلا یه کوبیده ای بختیاری، کباب برگی چیزی میگیرن... بعد یه خورشت و یه فینگر فود خودشون درست میکنن. زشت نیس... ولی اگر از نظر فامیل شما راحت طلبی محسوب میشه نکن.