2777
2789
عنوان

کسایی همسرشون طلبه هستند بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 21 پست
از چه نظر؟ رعایت منظورت چیاس مثلا؟

ببینید من معتقدم کسی که میره درس روحانیت میخونه خودش باید کاملا به مسائل پایبند باشه خودش کار حرام انجام نده

ولی نمخوام بمن خیلی کاری داشته باشه فرصت بده اگه خواستم خودم تغییر کنم مبخوام بدونم همچین ادمی هست یا نه 

یا هرکس که خودش اهل رعایته زنشم باید رعایت کنه؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید من معتقدم کسی که میره درس روحانیت میخونه خودش باید کاملا به مسائل پایبند باشه خودش کار حرام ا ...

ما باهاشون رفت و آمد نداریم. ولی کلا آدمای تندرو نیستن‌. متوسطن . آقا هم من بدی ازش ندیدم. ندیدم کسی ازشون گله و شکایت داشته باشی. ولی یه سوال ازت دارم چرا چیزی که برای خودت میپسندی و دوست داری باشی برای همسرت نمیپسندی؟ اینطور که من برداشت کردم منظورت اینه که تو آزادیه بیشتری داشته باشی از همسرت. یا اینکه اون کاملا دینی باشه ولی تو هر چقدر دلت بخواد

ما باهاشون رفت و آمد نداریم. ولی کلا آدمای تندرو نیستن‌. متوسطن . آقا هم من بدی ازش ندیدم. ندیدم کسی ...

من به این سبک از زندگی برا خودم عادت کردم سخته یهو بخوام تغییرش بدم ولی قبول دارم که کار من شاید درست نباشه ولی فعلا توانایی ترکشو ندارم 

براهمین ادمی میخوام که مجبورم نکنه تغییر کنم ولی کمکم کنه حالا خودم خواستم عوض شم نخواستم عوض نشم

من به این سبک از زندگی برا خودم عادت کردم سخته یهو بخوام تغییرش بدم ولی قبول دارم که کار من شاید درس ...

سوال اینه که آدمی مثل خودتو چرا به عنوان همسر نمیپذیری؟ برام عجیب بود. 

من و همسرم اصلا آدمای مذهبی نیستیم و شبیه همیم. اساسا باید دنبال همسری بگردید که شبیه خودتون باشه

سوال اینه که آدمی مثل خودتو چرا به عنوان همسر نمیپذیری؟ برام عجیب بود.  من و همسرم اصلا آدمای ...

من کسی مثل خودمو خیلی قبول ندارم چون از خودمم راضی نیستم از لحاظ معنوی براهمین دوستدارم کسی که همراهمه اهل رعایت باشه 

قلبا حس میکنم روزی خودمم تغییر میکنم و این تغییر صد در صد زمانی میسر میشه که همراهم خودش این ویژگی هارو داشته باشه 

ولی نمخام مجبور هم بشم 

اره عزیزم یکم پیچیده ام خوددرگیری دارم  

ایشالله همیشه خوشبخت باشی عزیزم