2777
2789
عنوان

کادو تولد دوست پ.س.ر / بیاااین

170 بازدید | 11 پست

یه ماه دیگه تولد دوست پ.س.رمه و حدودا یک سال و چند ماهه باهمیم قصدمونم بزودی از.دواجه، میخوام برای هدیه دوتا قاب گوشی بگیرم کیکم میخوام درست کنم براش

بنظرتون اوکیه؟  کلا ادمیه ک هرچی داره میزاره برام

بنظرم که خوبه دخترا که کادو نمیدن زیاد😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره کنارش یه پیرهن هم بگیر

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

من ک هر سال پیرهن و تیشرت میگیرم

هردوتاشو با هم

یکی تولد یکی عیدی

چون اول فروردین تولدشه 😬

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چرا همه میگن قاب بده بابا خوبه دیگه به غریبه که نمیخای بدی پارتنرته مثل خودته

بد نیست 

ولی از نظر کلاسش مثلا میگن چیزای دیگه با کلاس تره همین

البته پسرا زیاد اهمیت نمیدن