2777
2789

خواب دیدم ای وی اف کردم رفتم ازمایش دادم مثبت شده رفتم پیش دکترم سونوگرافی ۱۹ قلو حامله بودم دکتر گفت بقیه رو میکشم بیرون یدونه برات میذارم همه بچه هامو کشید بیرون همشون تو کیسه آب بودن زنده بودن همه بچه هامو گرفت

تعبیرش چیه بنظرتون

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب خواب مرگ بچمو دیدم

هنوزم حالم جا نیومده

از بس تو خواب خودمو زدم شیون کردم زجه زدم

تو بیداری کل تن و بدنم درد میکنه

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
من دیشب خواب مرگ بچمو دیدم هنوزم حالم جا نیومده از بس تو خواب خودمو زدم شیون کردم زجه زدم تو بیدا ...

عمرش طولانی میشه عزیزم 

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
عمرش طولانی میشه عزیزم 

شنیدم میگن

سرنوشتشم عوض میشه

اصا نگرانم کلا

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
متاسفانه باید بهت بگم من خابام تعبیر داره

عزیزم پس به نیت  نیک بگیرخوابتو واصلااااا نگو خوابم بده بگو خوبه تا تعبیر به خوب بشه 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍