2777
2789
عنوان

میشه بیای حالم خوب نیست

94 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم سه ساله فوت کرده.رتبطه مون معمولی بود.ولی منو زیاد دوست نداشت..اما سعی می کرد نفهمم...آدم خوبی بودش...بعد مرگش یکی دوبار خوابش دیدم..سفارشم کرد به نمازواینکه هربارگفت من ازاحوالتون همیشه خبردارم.

دیگه ندیدمش تا دیروز..

دیدم تو واتاقشم ومث همیشه سجاده ش پهنه..اتاقش پرازنور و حس خووبه...و شدیداً بوی خوبی میاد..خودش نبود..رفتم چادرنمازشو کشیدم سرم و نشستم سرسجادش دیدم از درآمد تو..جووون و زیبا...دیدمش شروع کردم به گریه و گله از زندگیم..از مشکلاتم..گفتم تو ک راحت شدی نیستی..نمیدونی..اومد سمتم.. گفت نوچرافکرمیکنی اینجوری..من ازاحوال همه تون باخبرم..بلغلم کردنازم کردمنم گریه کردم..دلش می سوخت از گز گریه هام گریه افتاد..برام گریه کرد..سرمو گزاشت روپاش..انقدبوی خوبی میداد ک آرامش و حتی بعد بیدارشدم هم داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله صد درصد همشون اتفاقا اموات از ماها آگاه ترن دعات کرده که این خوابو دیدی

واقعا ؟؟؟

راسش دیروز اولین باری بود ک از ته دلم می‌فهمیدم دوستم داره..ایقدرواقعی بودش..

انشالله خیرباشه

واقعا ؟؟؟ راسش دیروز اولین باری بود ک از ته دلم می‌فهمیدم دوستم داره..ایقدرواقعی بودش.. انشالله خی ...

ان شاءالله سوره الرحمن رو به نیتش بخون

یا یه زیارت عاشورا

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ؟؟؟ راسش دیروز اولین باری بود ک از ته دلم می‌فهمیدم دوستم داره..ایقدرواقعی بودش.. انشالله خی ...

بله ماهامتاسفانه فقط ظاهر قضایا رو میبینیم بعد دچار سوتفاهم میشیم.اهل بیت ب احوال ما اگاهند واموات هم دریچه ی دیدشون از دنیای باقی بیشتره دیگه .خدا از نیت ها اگاهه 🙂

خدا خیرت بده

یه چیزی بگم.منو اصلا دوست نداشتن...فک میکردن شوهرم حیف میشه😬...

خلاصه پافشاری شوهرم ازدواج کردیم..فک میکردن ازون موزمارای بد هستم...

ولی خداشاهده...بااینکه اصلا خودشون نمی‌دونم..این منم ک به همسرم میگم زنگ بابات بزن..مامانت خیرات بده..چون یادش می‌ره..بااینکه اوقاتمو تلخ کردن..ولی هیییچ زمان شوهرمو از مامان باباش یا خانواده منع نکردم بااینکه ظرفیت جداشدن از خونواده رو داشت همسرم.. اما نذاشتم بیشترم محبت کردم..اون بنده خدا ک‌فوت شد..شاید بدونه الان واقعیت چیه..ولی پدرشون م‌هنو‌نمیدونه...و منم نزدیکش نمیشم ک اعصابش بهم بریزه..ولی شوهرمو نصیحت میکنم گوش زد میکنم به محبت به باباش..و پدرشون م هنوز میگه پسرم خودش خوبه...خوبی از پسرمه..و چقدرقلبم میشکنه