2777
2789
عنوان

کیا با بچه درس میخونن

114 بازدید | 8 پست

بیاین از تجریاتتون بگید . موقع امتحانا چیکار میکنین؟ برنامه ریزیتون برای درس و بچه و خونه چطوریه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش مامان من سر ماها هم درس میخوند هم سرکار میرفت درسته کم نزاشت اما خب بشخصه من هیچوقت خوشم نمی آ ...

ممنون عزیز که نظرتو گفتی مامان منم سر من میرفت سرکار منم دوس نداشتم ولی خب انقدر ساعتایی که باهام بود برام وقت میزاشت که هیچ کم کاستی حس نکردم میشه بگی چه کمبود هایی حس کردیی؟

ممنون عزیز که نظرتو گفتی مامان منم سر من میرفت سرکار منم دوس نداشتم ولی خب انقدر ساعتایی که باهام بو ...

😂کمبودی خدا شاهده حس نکردم نمیتونم ناحق بگم اما علت  حرفم این من و خواهرام دیگه خیلی خود ساخته شدیم شدید  مثلا دیگه مامانم سرکار نمیره خودمون عادت کردیم به همه کارامون برسیم اما اگه بگم تو بچگیم علتش این بود مامانم معلم بود تا می امد خونه یه نظارتی می کرد رو تکالیف من بعد هم به بقیه کارا می‌رسید سر همین از اون بچگی هم عادت کرده بودیم مشق هامون خودمون بنویسیم درسامون بخونیم دیگه بعدش مامانم شد مدیر یه مدتی هم معاون بود ما کلا هیچوقت حس نکردیم یکی باشه که حالا کمک مون کنه تو این روند و خودمون باید کارامون کنیم الان مثلا میگه کمک نمیخواین میگیم نه حتی بعد غذا عادت کردیم هرکی ظرفهای خودش میشوره انگار تزریق شده به ذهن مون

اکانت واگذار شد .

😂کمبودی خدا شاهده حس نکردم نمیتونم ناحق بگم اما علت  حرفم این من و خواهرام دیگه خیلی خود ساخته ...

این که خیلی عالیه مامان منم به هیچ عنوان به درسام کمک نمیکرد حتی دیکته شبم رو خودم مینوشتم منکه از روش مامانم خیلی راضی هستم واقعانم همیشه ازش تشکر میکنم چون از بچگی رو پای خودم واستادم و مشکلات درسیمو حل کردم وخودم خودم رو مجبور میکردم بخونم الانم برای بچه هام اگر تو خونه هم باشم به هیچ عنوان به لقمه جویده تو دهنشون نمیزارم واسه درسشون میزارم اول خودشون تلاش کنن