2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 46 پست
من توی تاپیک قبلی گفتم که نامزدم گفته همچین اتفاقی افتاده و خب جواب هنوز نیومده میخواستم بدونم ی در ...

دیدم تاپیتک رو تو رو یادم اومد اگر مثلا همون موقعه رفته و مثلا سرنگ الوده بهش خورده چرا گفته تو هم باید ازمایش بدی؟مگه از تو سازمان باهات رابطه داشته ؟!به نظرم قضیه سرنگ و سازمان و خون دادن یه جورایی همش نقشه هست هر چی هست مربوط به قبلن تر ها بوده

مگه فقط از راه سرنگ الودست؟ بیشتر موارد بیماری ایدز روابط جنسی خارج از عرف هست چه با خانم چ با اقا

منم میخواستم بدونم امکان اینکه این داستان واقعی باشه زیاده یا کم ؟ خودم به این فکر کردم منتها نمیتونم قضاوتش کنم آدم وفاداریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی تاپیک قبلی گفتم که نامزدم گفته همچین اتفاقی افتاده و خب جواب هنوز نیومده میخواستم بدونم ی در ...

ببین من فکر نمیکنم اینقدر دیگه اونحا هردمبیلی بوده باشه که راحتی یکی رو آلوده بکنن با ابن حال شما دیگه رابطه نداشته باش فعلا باهاش

حداکثر زمانیدکه تعیین کنن سه ماهه که قعطی نشون بده طرف ایدز گرفته یا نه دیگه بخوای زودتر هم بری یک ماه و نیم هستش

ولی باز برای تایید باید سه ماه دیگه آزمایش 

بده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بعدشم ایدز حتما ۶ پاه بتید بگذره شاسد خودش نشون بده زیا  ب نامزدت تو این مود اعتماد نکن

من سال ها میشناسمش در این باره که بهم خیانت نکرده کاملا مطمئنم از این میترسم که اعتیاد داشته باشه از طریق تزریق مواد آلوده شده باشه و این فکر ذهنم درگیر کرده اگه آزمایشش مثبت شد باید چیکار کنم

اسی قبلا هم بهت گفتم اگر جواب دوس پسرت مثبت شده باید بهش شک کنی. حالا یا قبلا اعتیاد داشته یا رابطه ج پر خطر داشته یا هر چی. اینکه پرستار سوزن رو تعویض نکرده یا نشونه وسواس فکری ایشونه یا نشونه اینه بهونه جور کرده تا تو حساس نشی. اگر باهاش کاری کردی آزمایش بده. و دلیلش رو هم جویا شو. امیدوارم مبتلا نشده باشی. چون گویا میدونسته ممکنه ایدز داشته باشه و از قصد باهات بوده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
منکه هروقت رفتم ازمایش خون یا امپول و سرم زدم همون موقع سرنگ از توی جلدش جلوی چشمم باز کردن و بعد کا ...

درسته

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من سال ها میشناسمش در این باره که بهم خیانت نکرده کاملا مطمئنم از این میترسم که اعتیاد داشته باشه از ...

ببین نمیدونی کدوم مرکز رفته خون داده؟خب پاشو برو همونجا که خون داده پرس وجو کن بالاخره یکی هست بهت بگه اگه نرفته باشه اصلا که خب اسمش تو لیستشون نیست و میفهمی دروغ گفته اگه ام واقعا سهل انگاری کرده باشن پرستارا بالاخره داستانو میدونن بهت میگن آره مثلا همچین چیزی بوده.بنظرم فقط اینجوری میشه بفهمی

دوهفته پیش رفتم دکتر زنان خاهرشوهرم اومد از دکتر پرسید معاینم میکنین ببینین زگیل دارم یانه،،دکتره گف چرا این سوالوکردی ،خاهرشوهرم گف چون لیزر میرفتم 

دکتر جوابی که بهش داد گف بیماری hpv وhiv

99درصد از رابطه جنسی هست 

منم میخواستم بدونم امکان اینکه این داستان واقعی باشه زیاده یا کم ؟ خودم به این فکر کردم منتها نمیتون ...

اگر جواب ازمایشش مثبته نه مال قبل هاس نامزدته یا دوسپسرت؟

اگر رابطه دارین زودتر دکتر برو

تو انتقال خون محاله این اتفاق بیوفته بعدشم  قبل اینکه طرف بیاد خون بده با حساسیت فوق زیاد خون طرفو چک میکنن

این یا رابطه داشته  یا اعتیاد داشته  غیر این جیزی نیست بیشتر شکتو بزار رابطه

اسی قبلا هم بهت گفتم اگر جواب دوس پسرت مثبت شده باید بهش شک کنی. حالا یا قبلا اعتیاد داشته یا رابطه ...

دوست که نیست فقط رسمی نشدیم

مطمئنم خیانتی نبوده ما خیلی ساله که با همیم و مشکلی نبوده این مدت رفتار هاش خیلی مشکوکه 

ازش بخوام آزمایش اعتیاد بده حرکت بدی نیست

من سال ها میشناسمش در این باره که بهم خیانت نکرده کاملا مطمئنم از این میترسم که اعتیاد داشته باشه از ...

بببین معتادای تزریقی فک میکنم زود از ریخت و قیافه میوفتن برعکس اینای دیگه.بالاخره از رو حالتاش یا ظاهرش باید بفهمی 

دوهفته پیش رفتم دکتر زنان خاهرشوهرم اومد از دکتر پرسید معاینم میکنین ببینین زگیل دارم یانه،،دکتره گف ...

میخام برم لیزر الان این فکرمو درگیر کرده اگ زگیل بگیرم یا اگ سری دستگاه لیزر خوب تمیز نکنن از یکی دیگ عفونت بگیرم چی؟! وایی من قبل بارداریم میرفتم الان وسواس فکررری خیلیی گرفتم