2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط گوجه سبز و نمک با چاقاله میخوام😢😢😢😢😢الان از کجا بیارممممممم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

تمر هندی🤤

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

روزه ام دارم پیتزا و خورشت قیمه بادمجون واسه افطارم و شام درست میکم

قبول باشه عزیزم 

توبشین من میام کاراتو میکنم شامم میخورم میرم😂

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
یه دل سیر غذا بخورم بدون فکر کردن به چاقی یه عالمه شیرینی خامه ای اوف🤤🤤🤤

آی گفتیییی

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
کاش میشد اصلا چاقی وجود نداشت ادما هر چه قدر دلشون می خواست می خوردن وچاق نمیشدن 

آره واقعا🥲

خیلی بده آدم هر چی میخوره واسش عذاب وجدان داشته باشه و نتونه لذت ببره ازش

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)
از همه اینایی که گفتی جز اخری بدم میاد

ینی از پیتزا و زرشک پلو بدت میاد؟  بستنی  ؟؟؟؟؟؟؟