2777
2789
عنوان

دماغ خودتون بزرگه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها شانسی که توی زندگیم آوردم بینیم به مادرم رفته😂😂 یعنی تنها شااااانس تقریبا شبیه عمله خ ...

اگر دردوم یکی بودی چه بودی ؟

تمام درد و مرضا و کج و کولگیای اجدادمون تو من جمع شده خدایا مصبتو شکر

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
اگر دردوم یکی بودی چه بودی ؟ تمام درد و مرضا و کج و کولگیای اجدادمون تو من جمع شده خدایا مصبتو شکر

منم همینه ولی از بینی شانس اوردم😂

۱_موی سفید بعد از ۱۳ سالگی 

۲_مشکل قبلی بعد از ۱۵ سالگی 

۳_مشکل اعصاب😂😂😂

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

منم همینه ولی از بینی شانس اوردم😂 ۱_موی سفید بعد از ۱۳ سالگی  ۲_مشکل قبلی بعد از ۱۵ سالگی&nb ...

خخخ خدایا شکرتتت میترسم بزنه درب و داغونم کنه هی شکر شکر 

فدا سرت که دستت نمیره توش بابا

زندگی ندارم که 

همش فکر میکنم توش گیگیلیه ولی نمیتونم کاری کنم

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
         زندگی ندارم که  همش فکر میکنم توش گیگیلیه ولی نمیتون ...

🤣ولش کن بابا توشو چیکار داری انقد انگولکش نکن.برادر شوهر منم از وقتی عمل کرد با گوش پاک کن تمیز می کنه هر وقت به شوهرم میگم می‌خوام عمل کنم میگه آره برو دماغتو عمل کن مثل محسن همش گوش پاک کن دستت باشه😂

🤣ولش کن بابا توشو چیکار داری انقد انگولکش نکن.برادر شوهر منم از وقتی عمل کرد با گوش پاک کن تمیز می ...

واااای گوش پاک کن اون اوایل عملم بود استفاده میکردم 

همه جا دستمال و گوش پاکن تو کیفم بود

یادمه ی سری گریه کردم از هر دو سوراخ دریا روان شدد وااای خیلی بد بود کلا نمیتونم خیلی گریه کنم قابل کنترل نیست      

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

زمانی که خدا داشت دماغ کوچک تقسیم میکرد احتمالا من داشتم گل بازی میکردم 😂💔

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨