تپلویم_تپلووووو مدیر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 عنوان دماغ خودتون بزرگه😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 75 پست احتمالا خداوند زیبایی ها منو در کوتاه ترین زمان ممکن در کم حوصله ترین حالت ممکن خودش خلق کرده🤭برای بینیم ی گل قد گردو گردالی کرده از فاصله ی چند متری پرت کرده رو صورتم خدایا جمالتو شکر 😂😜 هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔 1402/11/10 | 15:39 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
satan76 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3395 پس چجوری تمیز میکنی 🤕😂🙄 توضیح نمیدم «همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 😂😂😂😂😂😂 دیوونه والا هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 به جاش دماغت دست نخورده و نچراله تا چند وقت دیگه بِکر میشه دماغای ما و نایاب 🤣🤣 دماغ من کلا نایابه چه الان چه چند سال بعد لامصب دیگه خیلی خیلی بکره هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 آره من وقتی میخوام چت کنم اول دماغمو کنار میزنم تا جلو چشمامو بیینم وای خدا دقیقا.موقع روبوسی با دیگران باید با بدست دماغو بگیریم نره تو چش و چال مردم 😂 هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
یخ۷۵ عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4241 با گوش پاکن نمیشه که یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
هآویر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1348 من تنها شانسی که توی زندگیم آوردم بینیم به مادرم رفته😂😂یعنی تنها شااااانس تقریبا شبیه عملهخداروشکر به خانواده پدری نرفت همه یکی دو مترررر اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره
کلاآدمابایدمنطقی_باش عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1895 بیشتر حکمتش تو دماغ کنه🤣 آره هر چی کم و کاست داریم اونجا بهمون داده😂 قاتل روانی دوقطبی
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 مطمینم چش و ابروی قشنگی داری دماغت هم بزرگه عوضش اکسیژن بیشتزی تنفس میکنی قشنگم من که عمل کردم نمی ... چشم و ابروم بد نیست خوبه .چطور ؟همه دماغ گنده ها چشم و ابروشون خوبه؟ هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
پریسان۶۵۹۰۹۶ عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 516 وای خدا دقیقا.موقع روبوسی با دیگران باید با بدست دماغو بگیریم نره تو چش و چال مردم 😂 دیگه اغراق نکن . 😂یه عکس بذار ببینم در چه حده ؟ کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 مطمینم چش و ابروی قشنگی داری دماغت هم بزرگه عوضش اکسیژن بیشتزی تنفس میکنی قشنگم من که عمل کردم نمی ... فدا سرت که دستت نمیره توش بابا هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
یخ۷۵ عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4241 توضیح نمیدم عع بگووووو یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 پشت دماغم میشه شلوار عوض کرد 🤣وای مامان مال منم همینطور هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔