2777
2789

قرص بی‌خیالی 

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون لحظه که به شدت عصبانی شدی با خودت تکرار کن هیییچ هیچیزی در این دنیا ارزش ناراحت شدن منو نداره ارزش اینکه خودمو مریض کنم و اینقدر حرص بخورمو نداره من خودمو دوست دارم و لایق آرامشم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من تپش قلب دارم و شرایط استرس زا و حتی فکر و خیال باعث میشه قلبم درد بگیره برای تسکین تپش قلب آنی بهم متورال داد ولی اگر توی شرایط استرس زا باشم هر یکی دو ساعت یکی باید بخورم بخاطر همین گذاشتمش کنار 

دکتر بهم آسنترا داده صبح باید بخوری وگرنه بدخواب میشی شب خوابت بهم میریزه هفته اول یک چهارم قرص هفته دوم نصف قرص و بعدش قرص کامل بسته به شرایط افراد متفاوته بعضی ها نصف قرص هم بخورن اکی هست نیاز نیست کامل بخورن

پراپرانول هم خیلی خوبه داروخونه هم بدون نسخه بهت میده هیچ کدوم هم اعتیاد نداره 

هر وقت شرایطم استرس زا میشه میخورم تو روزهای عادی نمیخورم 

پراپرانول اثر کوتاه مدت داره و هر چند ساعت باید بخوری ولی  آسنترا طولانی تره نصف اول صبح بخوری معمولا تا انتهای شب اکی هست مگر اینه فاجعه ی روحی بهت وارد شده باشه که مجبور بشی دوز بیشتر یا هر دو دارو رو با هم بخوری

آنی ک نه ولی آسنترا ۵۰ خوبه اگه استرسی هستی روزی نصف بخور  

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اون لحظه که به شدت عصبانی شدی با خودت تکرار کن هیییچ هیچیزی در این دنیا ارزش ناراحت شدن منو نداره ار ...

منم قبلا ذهنیت شمارو داشتم ولی وقتی قلبم مریض شد متوجه شدم باید به حرف دکترم گوش میدادم دارو استفاده میکردم گاهی واقعا شرایط بقدری سخت میشه که این ذهنیت و تلقین ها نمیتونه به آدم کمکی کنه،شرایط زندگی افراد با هم متفاوته

منم قبلا ذهنیت شمارو داشتم ولی وقتی قلبم مریض شد متوجه شدم باید به حرف دکترم گوش میدادم دارو استفاده ...

من بعد از ده سال دارو خوردن و حملات پنیک و کلی استرس و افسردگی اینو بهش تجویز کردم اول میخواستم بگم‌ موقع اوج عصبانیتت یه پروپنانول ده بخور بعدش یاد عوارضش افتادم گفتم راهی که خودم سه ساله واسه آروم شدن خودم و نخوردن دارو پیدا کردم بهش پیشنهاد کنم هنوز عوارض قرص های آرام بخش و ..رومه 🤦🏻‍♀️

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من بعد از ده سال دارو خوردن وج حملات پنیک و کلی استرس و افسردگی اینو بهش تجویز کردم اول میخواستم بگم‌ ...

شرایط متفاوته منم چندین سال حملات پنیک داشتم در برابر دارو مقاومت کردم بدنم غده زد دکترم گفت عصبیه خواست دارو بنویسه باز هم مقاومت کردم و مثل شما سعی کردم بیخیال باشم ولی بعد از چند سال که قلبم بیمار شد متوجه شدم تصور میکردم ذهنم و دارم کنترل میکنم باز هم مقاومت کردم الان یکساله که چه بخوام چه نخوام مجبورم این داروهارو مصرف کنم اگر نکنم خیلی قلبم بهم میریزه متاسفانه

شرایط متفاوته منم چندین سال حملات پنیک داشتم در برابر دارو مقاومت کردم بدنم غده زد دکترم گفت عصبیه خ ...

منم هنوز کامل خوب نشدم هنوز گاهی دارو میخورم و هنوز افسردگیم کامل خوب نشده ولی همه مثل هم نیستن بعضیا چون مشکلات زندگیشون کمتره و شاید الکی حرص و‌جوش میزنن میشه با مشاوره آروم شن ولی آدمایی مثل من که مشکلات خییلی بزرگی توی زندگیش داشته و داره شاید نشه با یه تفکر مثبت حل بشه