هنوز یک ماه مونده ب عروسی برادر شوهرم چن روز پیش شوهرم با برادرش رفت اتلیه برا فیلمبردار ک بیاره تو عروسی برادرش وقتی اومد خونه برادر شوهرم زنگ زد ب شوهرم ک شماره کارتتو بفرس یه تومنی ک بیانه دادی ب اتلیه رو بریزم برات شوهرم گف ن بابا اصن نمیخواد دیگه یه تومن ک هق داری ب گردنم نمیخواد بریزی خلاصه کلی تعارف کرد بعد ک گوشیو قط کرد ب شوهرم گفتم خب منو دیروز بردی دکتر کلا 200تومن خرج شد چیکارا ک نکردی بخاطر 200تومن ک تو حالت خوبه میری پولامو حدر میدی اونوقت رفتی یه تومن دادی ب عکاسی نمیخواستی هم از داداشت بگیری برات متعصفم گفت داداشمه خوب کاری میکنمو هق داره ب گردنم بعد برداشت بهم گفت...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
زنگ بزن ب مامانت دوماد دوستش خوانندس شمارشو بفرسته ک من برا عروسی برادرم اوکیش کنم منم برداشتم گفتم مامانم خیلی وقته بااون دوستش تموم کرده خودتون یه خواننده دیگه پیدا کنید تا اینو ک گفتی شروع کرد ب فحش دادن ک تو پدر سگ حسودی داذی از حسادت میترکی زن داداشم لیافت یه همچین عروسی خوبیو داره چون عروسی تو خوب نبود اینجوری میکنی تو پیرسگ خلاصه کلی فحشم داد من سر مسئله دیگه ای هم از خونوادش دلخور بودم بعد بهش گفتم منو ببذ خونه مادر
بگرد ببین برادر شوهرت چجوری خودشو برا شوهرت عزیز کرده
چرا روی خودت و شوهرتو باز کردی تا این حد ک جرات کنه بخاطر ۲۰۰ تومن منت بذاره خیلی ساده ای
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
زنگ بزن ب مامانت دوماد دوستش خوانندس شمارشو بفرسته ک من برا عروسی برادرم اوکیش کنم منم برداشتم گفتم ...
شوهرتم بده مثل اینک
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓