2777
2789
عنوان

اقا چقدر زنا خوشگل شدن😐😐😐

2314 بازدید | 121 پست

اینا چیکارررر میکنن؟؟؟؟؟؟چی میزنن انقدر خوشگل شدن چجوری میرسن به خودشون؟؟؟؟؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقتا سعی میکنم بهش فکر نکنم

مهم خودمم که اینجوری راحت ترم

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
مهم‌ترین اصل رسیدگی به پوست

خب چ غلطی میکنن

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
زرنگن  وگرنه من همه امکاناتی دارم بچه هم ندارم وقتم آزاده شوهرم هم عاشق اینجور کارهاست بازم تن ...

خوشبحالت من اصلی ترین چیزشو ک پوله رو ندارم

استرس نداشتن و خیال راحت حیلی مهمه. من تا چند ماه پیش یه پوستی داشتم هر وقت میرفتم جلو اینه کیف میکردم. حالا چند ماهه یه چالشی تو زندگیم به وجود اومده خیلی غصه خوردم. پوست و موهام داغون شده. پوستم کدر و خشک و پر از جوش شده. 

الهی به امید خودت...