2777
2789
عنوان

تیکه میندازن خانواده شوهرم

276 بازدید | 14 پست

خانوما من کمک میخوام

بعد خواستگاری مادرشوهرم به مادرم گفت ما رسم معاینه داریم که مامانم گفت نه ما به دخترامون اعتماد داریم.من نمیدونستم اینو گفته که بعدا شوهرم گفت من شنیدم و بحث کردم ولی الکی میگه چون کلا با هیچکس بحث نمیکنه.

بعدا که ازدواج کردیم هی زنگ میزنه غذا چی دارید که این عادیه چون مامانمم میپرسه ولی اینکه بگه چرا همش برنجه ابگوشت و غذای آبکی درست کن رو اعصابه.

ما ۶ ساعت فاصله داریم هرروز زنگ میزنه کی میایید انتظار داره هرما بریم و ۴ روز بمونیم

خانواده خودم ۲ ساعت فاصله دارن ۳ هفته یبار یک روز میریم.

بعد عروسا رو از خانواده جدا میدونه مثلا من گفتم به شوهرم ماشین دادی دست داداشت و ماشین اون دست ماست و ماشین اون داغونه(به خاطر مشکل گازش نزدیک بود منفجر شه ما هم تو ماشین بودیم) برگشت گفت ماشین خودمون یعنی چی ماشین تو نیست ماشین ماست😐

که البته منم روز بعدش شوهرم گفت بیا ماشین بشوریم مامانشم بود گفتم مگه ماشین منه خودتون بشورید

حس میکنم خیلی سیاست داره ولی شوهرم میگه از وقتی مریض شده اینجور میکنه

چه ربطی داره

پر از خیال🙂‍↔️

وقتی از هم جدا میدونه خودتونو و اموال رو .....

هووف

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب سربالا بده خودش بفهمه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من مادرشوهرم سه چهار هفته یه بار زنگ میزنم با احترام صحبت میکنیم و تمام 

هر بارم بخوام برم دعوت می‌کنه میگه سرت شلوغه از الان میگم که مثلا هفته بعد اینجا شام دعوتید همه هستن من اول به شما گفتم 

هر بار یکی میاد خونه شون اول به من خبر میده منم دوستشون دارم خوش میگذره بهم

شوهر منم میگه مادرم از وقتی دختراشو عروس کرده اینجوری شده مریض شده اعصابشو از دست داده😅

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

خیلی سال پیش وقتی من دانشجو بودم عمم یه خواستگار داشت 

خیلی همو دوست داشتن 

ولی مادره حرف معاینه رو زد 

بابام با پس گردنی پرتشون کرد بیرون 

و بهش برخورد 

فرهنگ خیلی مهمه توی ازدواج 

این بی فرهنگها از کجا میان که این صحبتها رو میکنن 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

بهترین راه اینه سکوت کنی یا بگی هر چی شما میگی مادر جون بلاخره پیر شدین

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من مادرشوهرم سه چهار هفته یه بار زنگ میزنم با احترام صحبت میکنیم و تمام  هر بارم بخوام برم ...

من هرروز زنگ میزنه ب شوهرم ناهار چی دارید شام چی دارید کجایید خانومت چکار میکنه بیرونید؟

چرا همش برنج میخورید 

پر از خیال🙂‍↔️
خیلی سال پیش وقتی من دانشجو بودم عمم یه خواستگار داشت  خیلی همو دوست داشتن  ولی مادره حر ...

هر چند بی فرهنگی باشه هرچی باشه ما هم رسمشو نداریم اما به نظرم خیلییییی مهم توی زندگی دختر ایرانی حداقل فقد برگشو بگیریم بدون اطلاع خانواده همسر بزاریم پیش خودمون بمونه تا به موقعش بکوبیم تو دهنشون و بندازیمشون از زندگیمون بیرون

من هرروز زنگ میزنه ب شوهرم ناهار چی دارید شام چی دارید کجایید خانومت چکار میکنه بیرونید؟ چرا همش بر ...

وااای 

منم به همسرم زیاد زنگ میزنه چون ناهار می‌ره اونجا 

خودم غذا میدم میگم برو پیش مادرت

مامانش این نره زنک میزنم نمیای یا میای؟

در همین حد

بعد ما مثلا جمعه ها دیر بیدار میشیم شب میخواست دعوت کنه پیام داد بمن که سلام فلانی جان اگه بیدار شدی بهم زنگ بزن حالا ساعت دو بعدازظهر 🤣🤣🤣

اون قسمت معاینه که گذشت تمام شد، ولی اینکه هرروز زنگ بزنن جالب نیست و اگه جواب ندیدن و یک درمیان جواب بدین درست میشه ،درمورد غذا هم پرسیدن الکی بگو غذای آبکی بعدم بگو‌ چطور مگه؟ 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
هر چند بی فرهنگی باشه هرچی باشه ما هم رسمشو نداریم اما به نظرم خیلییییی مهم توی زندگی دختر ایرانی حد ...

اگه قراره با همچین ادمی ازدواج کرد که ی روز ترس اینو داشته باشی ک حرفی بزنن پس نباید ازدواج کرد 

بگردید با فرهنگشو پیدا کنید 

کم نیستن 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

اون قسمت معاینه که گذشت تمام شد، ولی اینکه هرروز زنگ بزنن جالب نیست و اگه جواب ندیدن و یک درمیان جوا ...

بیشتر اعصابم از سوالا خورد میشه نه اینکه چی جواب بدم.

پر از خیال🙂‍↔️
اگه قراره با همچین ادمی ازدواج کرد که ی روز ترس اینو داشته باشی ک حرفی بزنن پس نباید ازدواج کرد  ...

نه منظورم همسر نبود خانواده اش. بودن