2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کابوس هام فقط یادمه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

ر*دم تو خاطراتم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

زمان جنگ یادمه

ضدهوایی میرفت سمت خلیج فارس

برقها میرفت

🌺🌺

یادمه با سنگ پلاستیک رو بهم میچسبوندیم🌺🌺

با داداشم که ازم کوچیکتره بازی میکردیم من میشدم زن خونه ونم شوهرم 

مثل بابام می‌خوابید صداش میزدم پاشو برو سرکار🌺🌺

یه سری چیزها نشونه هس 

این سرمای الان یه حالت بی امنی و عدم امنیت برام داره ترس ووو مثل زمان مدرسه که باید تکلیف بنويسی و بخونی برا امتحان 🌺🌺

بو نفت و علادین و فانوس نفتی یادمه 🌺🌺

رفتیم شمال اونجا یه گیاهی دستم رو سوزوند 🌺🌺

تو کف حموم آب میریختیم و سرسره بازی 

گاهی راه آب رو می‌بستیم استخر میساختیم🌺🌺

یکیش باخواهرم  آب گل درست میکردیم  تو لیوان یه بار مصرف میریختیم  یه صندوق میزاشتیم  سرکوچمون میچیدیم  روی صندوق  به همه میگفتیم  بفرمایید شیرکاکائو لیوانی فلان قیمت   نامردا  هیچکس ازمون نمیخریدند🤣🥲 اینم بگم شاید  ۷ یا ۸ سالمون بود  ۲۰ سال بیشتر قبل 

💖عشقم خانواده ام💖

من تو بچگیام طبق تعریفا و چیزایی ک یادمه بقیه بچهارو کتک میزدم🤣🤣یبار تو بازار بامامانم بودم یه دختربچه رد شد منو زد رفت حالا من نمیتونستم بدوعم دنبالش یا چیزی منتظربودم هربچه دیگ ای ع پیشم رد بشه بزنمش بجا اون🤣🤣بعدش یکی رد شد زدمش اون بیچاره هاج و واج نگام میکرد 

اونایی که شناسایی نمیشی بگو

بگم شناسایی میشم ولی از حال و هواش میگم

معمولا خونه ی بابابزرگم(مادری)بودم چون تک فرزندم خونه تنها بودم و شیفت بودن مامانمو‌بابام 

میرفتم اونجا بهترین روزای زندگیم رو اونجا گذروندم

پسرخالم پسر دایی هام دختر دایی هام همیشه اونجا بودن😍

انقدر باهم صمیمی بودیم🥺

من و پسر خالمم خیلیی صمیمی بودیم یک سال از من کوچیک تر بود 

الان من 22 سالمه اون 21

هر خاطره ای دارم اونم هس🥺😍

ی بار یادمه یکی از تفریحات مون این بود که زنگ خونه هارو میزدیم فرار میکردیم😅😂

ی بار من و پسرخالم رفتیم بستنی بخریم زنگ ی خونه رو زدیم و خب الفرار

برگشتیم دوباره زنگ همون خونه رو زدیم

من اون طرف خیابون رفتم پسرخالم همون طرف خونه اونا بود

یهو صاحب خونه اومد بیرون گردن پسرخالمو گرف و شروع کرد فحش دادن بهش😂

بعد یکی از فامیلا مون بود برگشت گف فلانی تویی؟

تو هر روز این ساعت میای زنگ‌مارو میزنی؟😂

نگو هر روز یکی میرفته میزده اون روز ک ما رفتیم منتظر بود بگیرن طرفو

خلاصه تموم شد رفتیم خونه بابا بزرگم تا رفتیم داخل همه میدونستن چیشده😂تا چند وقت نقل مجالس بود ماجرای ما

ما هم دیگ‌نزدیم ابرومونو بردن سر ی زنگ😂

کاربری دونفره رها و ماهور❤️

یکی دیگه هم اینه که من با دختر همسایمون دوست بودم باهم میرفتیم دور میزدیم چرت و پرت جمع میکردیم مثلا کارتونهارو میوردیم یجور بازی بود برامون تازه بهمدیگه میگیم بیا بریم زباله جمع کنیم😂هرچی جمع میکردیم میزاشتیم توکمد یبار مامانامون کمدارو باز کردن فهمیدن چ فاجعه ای شده داخل کمد😂😂🤭حتی یادمه سر پاکت تخم‌مرغ باهاش دعوا کردم گردنبند طلامو قطع کرد