2777
2789
عنوان

بارداری

56 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من تقریبا دو ماه پیش رفتم دکتر گف خیلی کم تنبلی تخم دان داری که گف با این قرص ها درس میشه

یکیش قرص ویتاگنوس بود یکیش هم پونیکا من الان دو ماهه دارم مصرف میکنم کم مونده تموم بشه 

سه چهار روز پیش هم رابطه داشتم شوهرم ناخواسته ریخت خیلی ببخشید ها بعد منم فعلا قصد بارداری ندارم رفتم همون موقع قرص اورژانسی انداختم بنظرتون اثر می‌کنه یا نه؟ چون قرص هایی که دکتر داده بود خیلی قوی آن گفته بود اگه اقدام کنی سریع بارداری میشی منم نمیدونم اونا میزارن اورژانسی اثر کنه یا نه لطفاً کمک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس، من تنبلی دارم دوساله نمیشم 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
خیلی زیاده مال شما؟ خوب چرا درمان نمیکنید 

دوساله عزیزم میرم دکتر دیگه، قرص مصرف میکنم، تنبلی تخمدان ک خوب نمیشه فقط کنترل میشه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
دوساله عزیزم میرم دکتر دیگه، قرص مصرف میکنم، تنبلی تخمدان ک خوب نمیشه فقط کنترل میشه

اما این دکتری که کن رفتم 

دوستم هم بعد عروسیش رفت پیشش چون زود میخاس حامله بشه خوب شد رفته بود دکتر گفته بود تبلی داری ولی کم دارو داد ماه بعد حامله شد 

اما این دکتری که کن رفتم  دوستم هم بعد عروسیش رفت پیشش چون زود میخاس حامله بشه خوب شد رفته بود ...

اره این دکتر من خیلی اذیتم کرد، ی سقط قبلا داشتم درصورتی ک خودش میتونست امپول بنویسه برام منو فرستاد بیمارستان اینقد ترسوندنم ک بخدا چندتاموهام سفید شد