2777
2789
عنوان

رفتار جاریم تلافی کنم؟

386 بازدید | 17 پست

شوهرگ وقتی مجرد بوده سال ۹۷ یک تومن کادو عروسی یسری وسیله خریده برای برادرش 

حالا ما ازدواج کردیم جاریم چند سری بهم گفته فلان وسیله ها که گرفت یکیش سوخت یکیش فلان شد یکیش استفاده نکردم منم چیزی نمیگفتم

حالا اومدن خونمون چایساز برام اوردن قوری چایساز از حرارت شکست.

برام مهم نیس میرم یکی دیگه میخرم.

اما اگه بازم اونطور گفت منم بگم که قوریچایساز خوب نبود شکست؟ یا محل ندم بگم خودت میرفتی میخریدی

پر از خیال🙂‍↔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه بعد که گفت فلان وسیله که شوهرت خریده بود شکست حتما بگو چایساز شماهم شکست و جنس خوب نبود 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

گاهی اوقات باید عین طرف باشی تا بفهمه چقدر رفتارش زشت بوده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
شکستگی فوری به جاریت چه ربطی داره

کادوهایی که شوهرم براشون خریده بود بی محل میکرد.میگفت بدردم نخوردن یا سوختن.

حالا اونام واسه من کادو اوردن اینجور شد منم بگم خوب نبود؟

پر از خیال🙂‍↔️

با زبون خوش یا مثل داستان تعریفش کن براش بگو فلان روز داشتم اینکارو میکردم بعد اون چای ساز مه برام کادو آوردین قوریش از حرارت شکست و اینجور شد! 

در حالت کلی همه چی رو تلافی کنید! چون یکم اینکه بعدا به دلتون میمونه و خود خوری میکنید دوم طرف پررو میشه!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

همه کامنتا گفتم تلافی کن

چرا من متنفرم از این رفتارت 

تو همچین موردی ناراحت میشم وچندشم میشه از کارهای خاله زنکی طرفم 

اما ب هیچ عنوان تلافی نمیکنم وکارای اون و تکرار نمیکنم

چون حوصله کل کل با کسی رو ندارم 

حس میکنم خیلی ضعیفم بنظرتون واقعا ضعیفم؟

درضمن اصلا دلم نمیخواد با کسی قهرباشم کسی هم باهام قهرکنه همش غصه میخورم درنهایت خودم می رم آشتی مقصر هرکی باشه 

مامانم زن بی نهایت ساده مظلوم وبی زبونه حس میکنم منم همینجوریم