2777
2789
عنوان

کمکککککک😔

183 بازدید | 13 پست

احساس غمگینی شدیدی دارم 

انگیزه ندارم 

دلم نمیخواد از جام تکون بخورم 

بچم از مدرسه اومد توان اینکه بهش ناهار بدم رو هم ندارم 

دلم میخواد جیغ بزنم زجه بزنم گریه کنم 

احساس پوچی میکنم 

کارای خونمو نمیتونم انجام بدم 

خندم نمیاد خیلی وقته 

دویگس ندارم با کسی صحبت کنم 

حتی اونقد انگیزه ندارم دکتر برم 

چکار کنم؟چکار کنم حالم فوری خوب شه از جام بلندشم؟ 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
مثبت بیندیش زیاد تنها نمون تفریح برو باشگاه برو

اگه انگیزه داشتم... 

احساس میکنم حتی حال تلاش کردن هم ندارم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر منی.... منم به زور فقط ناهار وشام درست میکنم.چون شوهرم حساسه..حوصله هیچ کاری رو ندارم..انگیزه ...

😔😔کاش یهو معجزه بشه بلندشم از جام 

انگار خدا زدتم  

قرص ویتامین ب۱ روزی یک بار بعد از صبحاته

قرص امگا ۳ هفته ای ۲ عدد بعد از نهار

قرص ویتامین دی۳ ۵۰۰ ماهی ۱ عدد 

عاللللی هست

وقتی نمیدونی مشکلت چیه و چرا غمیگنی کمبود ویتامین داری

در طول روز هم استغفار ورد زبونت باشه

منم بیشتر مواقع اینجکری میشم 

تاثیر داشته😉

توصیه میکنم یه حجامت عام انجام بده

ممنونم 

داشتم امروز به همین فکر میکردم 

قرص ویتامین ب۱ روزی یک بار بعد از صبحاته قرص امگا ۳ هفته ای ۲ عدد بعد از نهار قرص ویتامین دی۳ ۵۰۰ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤️❤️❤️انجام میدم

معجزه ای وجود نداره جز خواست و اراده خودت ،تو چند سال پیش منی ،باید بلند بشی باید خودتو از این باتلا ...

چکار کردی که نجات پیدا کردی؟

یه راهی جلو پام بزار😔

چکار کردی که نجات پیدا کردی؟ یه راهی جلو پام بزار😔

خواستم دیگه اینجور نباشم قدم قدم پیش رفتم چندسال طول کشید ولی خوب شدم بدون دکتر بدون دارو با وجود همون مشکلات و شایدم مشکلات بیشتر ولی شد چون خواستم