2777
2789
عنوان

اگه تولدتون باشه شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 48 پست

چقدر زندگی رو سخت میگیرید

خب حتما شرایط مالیش در همین حد بوده

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا امروز تولدمه شوهرم هیچ تبریک نگفته کیک و کادو پیشکش

تولدت مبارک  خوش قلب

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بستگی به درآمد داره خب

من بودم خیلییییییییی ناراحت می‌شدم

البته خودش می‌دونه این کارو نمی‌کنه😁

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

خیلی خوشحال میشم کادوها رو سریع میپوشم ازش کلی تشکر میکنم و هی میگم واقعا نیاز داشتم اینا رو 

من کلا وقتی کسی برام کادو میگیره همین واکنشارو نشون میدم ربطی به کوچیک و بزرگی کادو نداره

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
از خوشحال پرواز میکنم😵‍💫 آخه ایشون برا تولدا و روز زن و حتی سالگرد ازدواجمون هیچ کاری انجام نمیده ...

بله دقیقا. و من امسال اولین سالی بود که روز مرد براش جبران کردم و خیلی خوشحالم   

خانوادت کیک بگیرن و شامی تهیه کنید هر چیزی 

بعد به همسرت بگن بیاد حضور داشته باشه 

اولین بار برات تولد میگیره باید یاد بگیره 

دعوا نکن اما یادش بده 

تولد همسرت شد براش تولد بگیر تا یاد بگیر باید چ کار کنه 

البته اگر توان مالیش کمه سخت نگیر 

شاید نتوانسته هزینه گل و کیک بده عزیزم 

خانوادت کیک بگیرن و شامی تهیه کنید هر چیزی  بعد به همسرت بگن بیاد حضور داشته باشه  اولین ...

نه عزیزم وضعیت مالیش بد نیس ینی میتونست برام کیک بخره البته داریم خونه می‌سازیم ولی پول ی کیک داره

از خوشحال پرواز میکنم😵‍💫 آخه ایشون برا تولدا و روز زن و حتی سالگرد ازدواجمون هیچ کاری انجام نمیده ...

شوهر منم همینجوریه میگه من نمیدونم چی بگیرم منو میبره بیرون میگه هرچی میخوای بخر ولی دلم میخواد یه دفعه سوپرایزم کنه

بله دقیقا. و من امسال اولین سالی بود که روز مرد براش جبران کردم و خیلی خوشحالم    

😄😄 امسال شب روز پدر رفتیم برا بچه ها لباس بخریم بهش گفتم از طرف من برای خودت یه جوراب بردار 😄😄

منم در کل انچنان چیزی براش نمیخرم ولی این خوب نیست 

شوهر منم همینجوریه میگه من نمیدونم چی بگیرم منو میبره بیرون میگه هرچی میخوای بخر ولی دلم میخواد یه د ...

بدبختی اینجاست به این کارا اعتقادی نداره😖 میگه این مسخره بازیا چیه همین که میدونی دوستت دارم خوبه دیگه

مرد خوبیا ومدل خودشو داره

😄😄 امسال شب روز پدر رفتیم برا بچه ها لباس بخریم بهش گفتم از طرف من برای خودت یه جوراب بردار 😄😄 ...

من تا پارسال کادو می گرفتم براش. ولی امسال اصلا به روی خودش نییورد یه تبریک خالی بگه، اصلا من توقع کادو نداشتم به جان خودم