2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن ۱۲ساعت قبلشو ۱۲بعدشنمیزارن چیزی بخوری

بستگی به دکترت داره

من برا بچه اولم ۸ ساعت بعدش مجاز به خوردن شدم. برا دومی ۲۴ ساعت بعدش.دم دمای مرخص شدنم بود که تونستم چیزی بخورم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بپرسم چرا فرستادن سزارین  آخه منم دوست دارم سز شم ولی هنوز دکترم نگفته زایمانم چیه

پلاکتم خیلی پایینه میگن ممکنه بچه هم تحت تاثیر قرار بگیره و پلاکتش پایین باشه .نباید ب بچه هیچ فشاری وارد بشه

کارت شناسایی(گواهینامه یا کارت شناسایی) کارت بیمه و تمام برگه های بیمارستان.
  لیستی از افرادی که باید با آن ها تماس گرفته شود و شماره تلفن هایشان، موبایل و شارژر آن
  بعد از تولد نوزاد احتمالا خودتان و یا همسرتان می خواهید با خانواده و دوستانتان تماس بگیرید که به آن ها خبر خوب بدهید. لیستی از افرادی که می خواهید با آن ها تماس بگیرید درست کنید تا زمانی که بعد از زایمان خسته شده اید شخص مهمی را از قلم نیاندازید.
  لوازم بهداشتی
  تعدادی از وسایل شخصی مثل مسواک و خمیر دندان، برق لب، خوشبو کننده بدن شانه و لوازم آرایشی و گیره مو بردارید. بیمارستان ها معمولا صابون شامپو و لوسیون در اختیار بیمار قرار می دهند اما مسلما شما وسایل خود را ترجیح می دهید.
  عینک
  اگر از عینک استفاده می کنید یا حتی لنز حتما با خود همراه داشته باشید که بعدا به دردسر نیفتید.
  یک رب دشامبر، پیژامه و کفش راحتی و چند جفت جوراب همراه داشته باشید. البته بیمارستان لباس راحتی و جوراب برای استفاده می دهد اما اکثر بیمارستان ها این اجازه را به شما می دهند که اگر دوست داشتید لباس خود را بپوشید. لباسی گشاد و راحت انتخاب کنید که نگران کثیف شدنش هم نباشید. مسلما لباس خودتان راحت تر است.
  تعدادی سوتین شیردهی مناسب و راحت بردارید چون چه بخواهید به نوزادتان شیر بدهید یا ندهید سینه های شما وقتی که شیر درونش می آید حساس و متورم خواهد شد که هر زمانی بعد از زایمان ممکن است شیر به سینه هایتان بیاید. یک سوتین خوب باعث راحتی سینه ها می شود و پد سینه شیری که از سینه خارج می شود را جذب کند.
  چندین جفت لباس زیر
  خیلی از زنان عاشق جنس لباس زیرهایی هستند که بیمارستان به آن ها می دهد اما بعضی ها نه. مسلما هیچ چیز به اندازه لباس زیر نخی شما مناسب نیست. لباس زیری انتخاب کنید که کش کمرش گشاد باشد که روی شکمتان خط نیاندازد. بیمارستان به شما نوار بهداشتی می دهد چون حتی بعد از زایمان سزارین هم خونریزی خواهید داشت. حتما تعدادی نوار بهداشتی در خانه هم داشته باشید.
  کمی تنقلات
  با توجه به شرایطتان ممکن است بتوانید وعده های سبکی بعد از جراحی بخورید.
  اگرچه غذاهای بی مزه بیمارستان برایتان بد نیست اما بعد از مدتی اشتهای شما خواهد برگشت و از اینکه کمی تنقلات بخورید خوشحال خواهید شد. مثل میوه های تازه یا هر چیزی که فکر می کنید از آن لذت می برید. حتی یک بطری شامپاین بدون الکل برای جشن گرفتن بد نیست.
  یک کتاب در مورد مراقبت از نوزاد تازه دنیا آمده
  البته بیمارستان تعدادی کتاب در اختیارتان قرار می دهد اما مسلما کتاب خود را ترجیح می دهید. البته که تعدادی پرستار هستند که جواب سوال های شما را بدهند و اگر راهنمایی خواستید به شما نشان دهند چگونه پوشک نوزاد را عوض کنید بغلش کنید از او نگهداری کنید و او را حمام کنید.
  هر چیزی که به شما کمک می کند که بعد از زایمان سزارین در بیمارستان حس راحتی و آرامش داشته باشید
  لوازمی مثل بالش( یک بالش طرح دار یا بالشی که روکشش متفاوت باشد تا با بالش های بیمارستان قاطی نشود ببرید)، موزیک و چیزی که با آن بازی کنید و یا ماسک خواب که به شما کمک کند در طول روز چرت بزنید.

نوبت های غذایی نوزاد را یادداشت کنید. سوال هایی که از پرستار دارید نکاتی که پزشک اطفال به شما گفته است خاطراتی از اولین حرکات نوزاد و غیره را یادداشت کنید. بعضی از والدین یک کتاب نوزاد با خود می آورند که می توانند تمام جزییات مربوط به نوزاد را ثبت کنند.
  لباس هایی برای خانه رفتن
  تعدادی لباس خانگی و راحت و یک کفش تخت و راحت برای به خانه رفتن بردارید (چه باور کنید یا نه تا ۵ -۶ ماه باردار به نظر می رسید ) اگر شلوار می پوشید مطمئن باشید که کمر آن به اندازه ی کافی گشاد باشد که به خط زایمانتان فشار نیاورد.

یک پتو
  وقتی در بیمارستان هستید به شما پتو برای قنداق کردن نوزاد می دهند اما شاید بخواهید پتویی را از خانه بیاورید تا هنگام برگشت به خانه بر روی نوزاد بکشید. اگر هوا سرد بود پتوی ضخیم تری بردارید.

چه چیزهایی نباید بیاوریم

شیردوش. اگر به هر دلیلی نیاز به شیر دوش داشتید از بیمارستان بخواهید.

توصیه مادران در مورد زایمان سزارین در بیمارستان

- با خودتان موزیک کتاب و یا هر چیزی که حس خوب به شما می دهد بیاورید. درد زیادی خواهید کشید اینکه چیزی باشد که حواس شما را پرت کند خیلی عالی است"
  - با خود یک دمپایی ارزان قیمت یکبار مصرف برای استفاده در حمام و دستشویی ببرید دمپایی های بیمارستان خیلی لیز بودند."
  یک لباس بلند گشاد مادربزرگی با خود بیاورید. مسلما نمی توانید بعد از عمل سزارین بیکینی بپوشید. دفعه ی بعد احتمالا یک لباس زیر کشی برای روزهای اولی که خونریزی دارم بیاورم"
  - نوار بهداشتی. مطمئنم هیچ کس دلش نمی خواهد این را به شما بگوید اما بیمارستان به شما نوار بهداشتی های بزرگ قدیمی دهه ۵۰ را به شما می دهد که برای خونریزی استفاده کنید. حتما با خودتان یک بسته نوار بهداشتی بزرگ بردارید"

فشارت نیافتاد؟شیر داشتی؟

برا اولی که ۸ ساعت طول کشید چرا خیلی فشارم افتاد ضعف کرده بودم چون بیمارستان دولتی بود و بعد عمل فقط ی دونه سرم بهم زده بودن شیر هم تا روز سوم نداشتم

ولی برا دومی که ۲۴ ساعت بعدش مجاز شدم نه تنها فشارم نیفتاد بلکه حالمم خیلی خوب بود چون تا ثانیه آخر سرم و آمپول تقویتی داشتم.بچه هم شیرخشک میدادن روز دوم هم خودم شیر داشتم‌.برا دومی بیمارستان خصوصی بودم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پلاکتم خیلی پایینه میگن ممکنه بچه هم تحت تاثیر قرار بگیره و پلاکتش پایین باشه .نباید ب بچه هیچ فشاری ...

منم دیروز گفتن پلاکتم پایینه گفتن برم دکتر عمومی دارو بده

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
کارت شناسایی(گواهینامه یا کارت شناسایی) کارت بیمه و تمام برگه های بیمارستان.   لیستی از افرادی ...

اینا برا اروپایی هاست🤣اینجا فقط باید بری حساب داری هیچی هم بهت نمیدن

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود