2777
2789
عنوان

عفونت در بارداری

332 بازدید | 10 پست

همش دچار عفونت با ترشحات سبز رنگ میشدم این اواخر سوزش و خارش هم اضافه شده بود! تجویز دکتر در ابتدا : 

استفاده از شیاف های ۳تایی برای درمان عفونت که یک هفته خوب بودم بعدش دوباره شروع شد!

مصرف ۷ روز سفکسیم که خداروشکر سوزش و خارشم افتاد چون عفونت ادراری بود!

مرحله بعدی برای درمان عفونت بهم پماد کلوترمازول برای ده روز مصرف دادن که ۲ سانت اپلیکاتورو پر میکردم داخل واژن (همون اولاش) خالی میکردم!یک هفته خوب بودم دوباره ترشحات شروع شد! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

توی خونه لباس زیر نپوش و‌ برای اینکه راحت باشی با دامن یا پیراهن بگرد

این عفونتا بخاطر تغییرات هورمونی در بارداری پیش میاد 

منم هر ۱۰ روز عفونتم بر میگرده و با پماد کلوتریمازول ۱ خوب میشه

نگران نباش

فقط نزار مرطوب باشی و‌ لباس زیر نپوش و بیرونم میپوشی تند تند عوض کن و با آب داغ بشور

عزیزم  توی خونه لباس زیر نپوش و‌ برای اینکه راحت باشی با دامن یا پیراهن بگرد این عفونتا بخاطر ...

آره چند نفر بهم گفتن دیگه نمیپوشم خیلی بهتر شدم! مرسی دوست جونی 😘❤️❤️❤️

آب هم زیاد بخور  من خودم بخاط تکرر ادرار بعضی روزا تنبلی میکنم و کم میخورم و این خیلی بده

ا

آب که از اول هم زیاد میخوردم ولی یه مدت گفتن آب کم بشه اسیدتم کم میشه کم خوردم اما الان دوباره شروع کردم!!! 

سلام

کسایی که شوهرشون مشکل اسپرم دارن و یا خودشون تنبلی تخمدان دارند بیان تا راهنماییشون کنم... 

به این آیدی توی ایتا پیام بدید

@ftm9030

کسایی توی این گروه هستند که بعد چندین سال ناباروری با انجام 🛑تدریس های رایگان🛑 این گروه بعد مدتی باردار شدن

عزیزم داشتم تاپیکای اولتو میخوندم میشه بگی امپول پروژسترون برات چجوری بود و اینکه چندتا میزدی تا کی ...

من تو باسن هر روز صبح میزدم چون روغنی هست یکم درد داره اما میشه تحمل کرد! من تا پایان ۴ ماهگی مجبور شدم بزنم چون خونریزی داشتم در حد پریودی! روزهایی که خونریزی داشتم هم صبح میزدم هم شب!