2777
2789
ابجی گناه من اینه میخوام زندگی کنم ولی انگار زندگی منو نمیخا 

نه اینو نگو.. 

من داداش خودممم مثل تو فکر میکرد ولی وقتی که داشت نفسای آخرو میکشید، به بابام التماس می کرد میگفت بابا نذار من بمیرم... 😢🤕دلم نمیخواد برم زیر خاک... 

ولی اونوقت دیگه کاری از دست پدرم برنیومد، چون بدنش از درون نابود شده بود، آمبولانس هم نتونست نجاتش بده.. 

عاقلانه فکر کن

بشین به مشکلت فکر کن، ببین اونقدر ارزش داره که بخاطرش بخوای خودتو نابود کنی 

گناه خودکشی بزرگترین گناهه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرزند دومم یه خواهر دارم ازدواج کرده

خوب اگر خودت الان تو خونه ای و اونا رفتن که دیگه نباید چیزی اذیتت کنه.. 

برو یدوست دختر خوب پیدا کن عشق کن

مرگ واسه پیرمردهاست نه ما جوون ها که آرزوشو داریم

شاید جادو و طلسم شدی نماز میخونی؟  4 قل بخون بخودت فوت کن تا از بین بره شاید تسخیر شدی

والا یه مدت خیلی خوب بودم میگفتم میخندیدم فکرم باز شده بود بعد یهو همه چی تغییر کرد بیماری گرفتم الان یه ساله دارو های اعصاب میخورم پیش یه دعا نویس رفتم گفتش طلسمتون کردن ولی باطل نشد چون تغییری حس نکردم علائمم جوریه صبح از خواب پا میشم انگار یه بار سنگین رو دوشمه موقع راه رفتن سختمه انگار یه چیزی نمیزاره 

والا یه مدت خیلی خوب بودم میگفتم میخندیدم فکرم باز شده بود بعد یهو همه چی تغییر کرد بیماری گرفتم الا ...

هر روز توی خونتون اسفند دود کن، 

سوره بقره رو هم هر روز تا 40 روز بذار پخش بشه، باطل میشه

والا یه مدت خیلی خوب بودم میگفتم میخندیدم فکرم باز شده بود بعد یهو همه چی تغییر کرد بیماری گرفتم الا ...

داروی اعصاب واسه چی مصرف میکنی؟ 

از عوارض جانبی این قرصا فکر کردن به خودکشی‌ هست

اگر میتونی خودتو کنترل کنی دارو نخور، داروهای اعصاب عوارضش بیشتره تا نفعش واسه بدن

داروی اعصاب واسه چی مصرف میکنی؟  از عوارض جانبی این قرصا فکر کردن به خودکشی‌ هست اگر میتونی خ ...

مث روانیا شدم میرم پیوی اکسام پروفاشونو نگا میکنم حالم بد میشه غصه میخ رم