2777
2789
عنوان

اگ یه مرد متاهل...

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 37 پست
نن ک فکر نمیکنم چیز نگران کنندا ایی باشه  اگر واقعا مرد خوبیه و تا الان چیزی ازش ندیدی اوقاتتو ...

م بابام زمان مجردیش دوست دختر داشت 

بعد چند سال  فک کنم من اون زمان ۱۷ ساله بودم  نامه هاشونو پیدا کردم به مامانم نشون دادم بعد فهمیدم اونارو اول مامانم پیدا کرده و نگه داشته 

مامانم میگفت من میدونستم من گفتم پس مثلا چرا بی اعتمادی و اینا نشدی 

میگفت گذشته مهن نیست الان مهمه ک هیچی کم نذاشته  همه ی ادما تو رندگیشون اشتباهاتی داشتن دوره جواانی 

هر کاری ام کنی هنه ی ادما خورده ریزایی دارن 

خدایی خودمون شما زمان مجردی کسی تو زندگیت نبود حتی در حد مثلا نگاه و اینا ک ازش خوشت بیاد؟ 

حساس نشو الانش مهمه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نن ک فکر نمیکنم چیز نگران کنندا ایی باشه  اگر واقعا مرد خوبیه و تا الان چیزی ازش ندیدی اوقاتتو ...

من شیش ساله ک باهاشم دوماهه ک اومدیم خونه خودمون..مرد خوبیه عاشقشم اونم همینطور.هیچوقت کنجکاوی نکردم..تو مجردیم یاد گرفتم وقتی با ی مرد تو رابطه ای کنجکاوی معنی ندارع.و اونم حریم خصوصی داره.ادم بخواد برگرده قطعا چیزی پیدا می‌کنه.

من خودم با دوستم ک چت میکنم اصلا دوست ندارم شوهرم ببینه قفلش میکنم خخخ با لینک دوستم دختره بخدا ..بنظرم همه حریم خصوصی دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شیش ساله ک باهاشم دوماهه ک اومدیم خونه خودمون..مرد خوبیه عاشقشم اونم همینطور.هیچوقت کنجکاوی نکردم ...

اره بابا از نظرم حتی نپرس ازس اگر خیلیی رو مخته بپرس 

روشو باز نکن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

م بابام زمان مجردیش دوست دختر داشت  بعد چند سال  فک کنم من اون زمان ۱۷ ساله بودم  نا ...

من مجردیم بوده من اصلا رو گذشته کسی حساس نیستم البته گذشته ای ک ب آینده کشیده نشه و ربطی نداشته باشه ..وگرنه همه تو مجردی اشتباه داشتن

اره بابا از نظرم حتی نپرس ازس اگر خیلیی رو مخته بپرس  روشو باز نکن

ن من حتی اگر ی روزیم چیزی ببینم ازش نمیپرسم چون غرورم اجازه نمیده مگ اینک خیانت رو همون لحظه ببینم با چشای خودم..

من بی اعتماد نیستم بهش هیچ‌یم رو مخم نیس.

مرسی عزیزم حرفات قشنگ بود 

من مجردیم بوده من اصلا رو گذشته کسی حساس نیستم البته گذشته ای ک ب آینده کشیده نشه و ربطی نداشته باشه ...

دقیقا اصلا حتی روشو باز نکن بزار ی ترسی ازش بمونه توی تنش ک ی روزی شاید بفهمی 

اره از این نظر خیلی می‌ترسه

امشالله ک همیشه پایدار باشین قشنگم