2821
2789
عنوان

پردرامدترین شغل

319 بازدید | 23 پست

اول بگید به نظرتون کدوم شغل بالاترین درامدو داره الان

دوستان اگر سوالی در مورد شغل و درامد دارید بپرسید پاسخ میدم اگر بلد باشم❤️

بابت تکراری بودنش ببخشید❤️🙏

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ی دختر ۲۰ ساله چکاری پیشنهاد میدین؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ب نظرتون دوره های آموزش ادمینی رو بخرم بعد پشیمون نمیشم؟ 

من خریدم 

پشیمون شدم

چون تو اینستا پیج هایی هستن که رایگان آموزش میدن

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
من خریدم  پشیمون شدم چون تو اینستا پیج هایی هستن که رایگان آموزش میدن

واقعا؟ بعد ب نظرتون ب شغل میرسم؟ 

اگه توهین کردی و جوابی ازم دريافت نکردی بدون اونقدر برای خودم ارزش قائلم که با هرکس دهن به دهن نشم! 
ب نظرتون دوره های آموزش ادمینی رو بخرم بعد پشیمون نمیشم؟ 

احتمالش ۳۰ درصده واقعا خوب باشه اکثرش به درد نخوره 

واسه ی دختر ۲۰ ساله چکاری پیشنهاد میدین؟

سعی کنین دنبال یه مهارت برین

ترجیحا تو زمینه زیبایی و ارایشگری باشه درامدش بیشتره

سعی کنین دنبال یه مهارت برین ترجیحا تو زمینه زیبایی و ارایشگری باشه درامدش بیشتره

ممنونم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من خریدم  پشیمون شدم چون تو اینستا پیج هایی هستن که رایگان آموزش میدن

ببخشید چه قدر هزینه کرده بودین یرای خریدش؟؟

برام دعا کنید مادر بشم😪خدایا آرزوی بچگیهامو محقق کن🥺 و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز