2821
2789

چون تو ی حیاط زندگی می‌کنیم خونمون جداس ولی غذارو هم باهام میخورم تو خونه مادرشوهرم سرزنشم نکنید با شوهرم انقد دعوا کردیم قبول نمیکنه جدا بخوریم 

بعد من هرروز صبح میرم اونجا سلام میدم انقد سرد برخورد میکنن دیگ نمیگم سلام 

شوهرم میگ چرا نمیگی صب بخیر 

بعد ی زنمو داره انقد ماه انقد ماهه  عروس هاش بیدار میشن زود میگه سلام عروسم صبح بخیر 

بعد اونامیگن صبح بخیر اینو بهش میگم میگم عروس هاش از مادرشوهرش یاد میگرین 

مادرشوهر من فقط فوش میده از صبح تا شب چیزای بد حرف میزنه ب من ن ها کلا .

میگم من از مادرشوهرم فوش یاد بگیرم یا محبت 

بنظرتون حق با منه یا ن 

عشق

من همیشه میگم عزیزم تو روابط،من با مادرشوهرم و بقیه دخالت نکن تو مدلی که دوست داری رفتار کن منم مدلی که دوست دارم اه بدم میاد همش دخالت میکنن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی میری اونجا برای صبحونه و غذا ،،،همینجور سرت رو میندازی پایین میری میخوری و میای ؟؟؟؟

خب یه سلام بده هرچقدر هم که با هم بد باشید ،،،،

اولا شما کوچیکتری

دوما شما وارد خونه اونا داری میشی و شما باید سلام بری 

بنظر من که خیلی زشته کارت ،،،،، راست میگه شوهرت 

حالا یه صلح بخیر ارزش نداره

وقتی مجبور به تحمل یه موقعیت هستی دیگه سخت نکن برای خودت 

شما بگو سلام صبح بخیر بلند و با خنده بگو حتی اگه حالت خوب نیست بزار فکر کنه حالت همیشه خوبه 

جواب نمیده جهنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به نظرم من خیلی خودتو با شوهرت خیلی در ننداز اعصاب خودتو خورد نکن یه صبح بخیر گفتن چیزی نیست و اگر بگی نه از ارزش تو کم میشه نه به اونا اضافه میشه به جای اینکه گارد بگیری در برابر شوهرت یه صبح بخیر بگو اعصاب روان خودت ارومه واقعا چیزی نیست که بخاطرش با شوهرت هی بحث داشته باشی 

چون مشترکین خودتو با شرایط وفق بده بزار محیط برای ارامش خودت اروم باشه

واقعا درکت میکنم سخته ماهم هر سال دو سه روز عید نوروز میریم خونه مادرشوهرم ببین از عمد پنج صبح که ما خوابیم همه لامپا رو روشن میکنن سروصدا میکنه خونه تکونی می‌کنه که ما از خواب بیدار شیم با اینکه میبینه چون دورهمیم با جاری ها اینا حرف میزنیم ساعت چهار صبح میخوابیم یا مثلا ما خوابیم بلند بلند داد میزنه به پدرشوهرم میگه خاک تو سرت مهمون اومده پول نمیدی برم یه قالب پنیر بخرم بخورن من از کجا پول بیارم پول ندارم صبحانه بخرم حالا ما هربار میریم دو سه تومن خرید میکنیم میبریم براشون 

ماهم دیگه نمیریم اونجا برای ارامش خودمون دوری و دوستی شدیم 

شماهم یا باید دور شی یا باید تحمل کنی

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

سلام و صبح بخير بگو ،باور كن اولين حس خوبشو خودت دريافت مى كنى ،اقلش اينه كه ديگه نگران نيستى كه همسرت باز ازت بخواد سلام بدى و خداى نكرده دعوا پيش بياد،شما ميگى من سلام دادم،حتى اگه ايشون جواب نداد شما چيزى ازت كم نشده كه هيچ براى هر سلام ٦٩ثواب هم گرفتى…

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
آیا داماد هم سلام نده ب مادر زن وارد خونشون بشه آیا باز هم نظرات همینه؟

قطعا نه 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

یعنی چه 

ببین از اول شروع رابطتون با مادر شوهرت و همچی غلط بوده درس کردنش واقعا سخته 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز