2777
2789
عنوان

چجوری کنجد پاک میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 30 پست
کنجدو مگه پاک میکنن؟برای چی میخوای استفاده کنی؟ من هر سری خریدم تو ظرف بوده همینجوری میخورم بوداده

ندونم ازعطاری خریده شوهرم فردا میخوام برم زایمان کنم دبگ گفتم کنجدارو خودم پاک کنم با شن ندن ب خوردم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…🖤🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟

شوخی میگم اما همیشه کنجد تمیز دیدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از جای معتبر بگیری فضله موش نداره... همون سنگریزه ها و شن ها رو ازش جدا کنی کافیه

خ چجوری سخته خیلی ریزن گردنم شکست ریختم تو سینی پاک میکنم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…🖤🌱
ندونم ازعطاری خریده شوهرم فردا میخوام برم زایمان کنم دبگ گفتم کنجدارو خودم پاک کنم با شن ندن ب خوردم

بذارش کنار

برو آماده بسته بندی تمیز بخر

مگه میشه کنجدو پاک کرد

بخدا اولین باره شنیدم

ما بعداز اینکه ریگ شور کردین ویکم هنوز خیسه بادست میمالمیش بهم تا اون پوستت روش کنده بشه بعد میریزیم ...

نه من دیگه اون مرحله رو انجام نمیدم پهن میکنم رو ی پارچه جلوی آفتاب یا بخاری خشک میشن 

بو نمیدیم دیگه

بده مادرشوهرت برات پاک کنه .من دادم مادرشوهرم پاک کرد 

خوشم نمیاد رو بزنم بهش هی منت میذاره

🤣🤣🤣اینجوری که یه سال طوع میکشه باید ریگ شورکنی بزن نت شایدتوضیح داده باشه

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

بذارش کنار برو آماده بسته بندی تمیز بخر مگه میشه کنجدو پاک کرد بخدا اولین باره شنیدم

وا ینی نگاهم نمیکنی بهشون؟ سنگ ریزه و چوب ریز دارن 

خب راهش این نیس عزیزم بریز تو ی ظرف ی کم آب هم بریز و تو ظرف جابجاش کن سنگریزه ها میره ته ظرف بعد بریز تو ی ظرف دیگه و چند بار اینکارو تکرار کن تمیز میشه

خوشم نمیاد رو بزنم بهش هی منت میذاره

کاش پاک شده میخریدی من محصول مادرم اینابود دادم پاک کرد برای خودش هم برداشت .بزن نت ببین توضیح نداده فقط میدونم بایدریگ شورکنی

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

خب راهش این نیس عزیزم بریز تو ی ظرف ی کم آب هم بریز و تو ظرف جابجاش کن سنگریزه ها میره ته ظرف بعد بر ...

من بارها دیدم مامانم انجام میده اما بازم نمیتونم به نظرم قلق داره 

من اولین باره میشنوم که کنجدو باید پاک کنیم سریع رفتم به کنجدام نگاه کردم ببینم شن داره ولی هیچی نداشت برام جدید بود این موضوع.تاحالا نشنیده بودم کنجد کثیف باشه🤔

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...