2777
2789

ساعت ۹ و ربع رفتم تا ۹:۴۵ واقعا نیاز داشتم یکم تو حموم بمونم اعصابم اروم بشه

داد و بیداد راه انداخته تنبلی، سستی چمیدونم اینقد دیر🥲

همیشه میگه سستی به عمه هات رفتی چمیدونم هیچی نمیشی 

اشغالی، شبیه مامان بزرگایی

خودشون پیرم کردن://

میگه چرا اینقد اب میریزی

خو نیم ساعت مگه اینقد زیاده؟:) 

هر روز همینه

اونوقت با بقیه خوبه میخنده و ادای روشنفکرارو در میاره

با ما همیشه دعوا، بخدا رو دلم مونده یه روز باهامون خوب باشه 

خستم کرده دیگه 

چرا اینجورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز توخوبی فقط مامانته

من بابامم گیرمیده بعضی وقتا هم میره فلکه ابو میبنده😐

اوایل خیلی ناراحت میشدم ولی عادت کردم نهایت یکم ناراحت میشم

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

منم حمومام خیلی طولانیه در حد ۴۵دقیقه تا یک ساعت

تو مجردی بابام اینجوری بود

تا یکم حموم طول میکشید میگفت اب رو ببندین دیگه

میرفت ابگرمکنو خاموش میکرد وای که چقدر رو مخم بود

الان خونه خودم بچه هامو میخوابونم‌ وقتی شوهرم نیست میرم حموم دلم نمیخواد بیام بیرون😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
منم حمومام خیلی طولانیه در حد ۴۵دقیقه تا یک ساعت تو مجردی بابام اینجوری بود تا یکم حموم طول میکشید ...

اخه چیکار دارن خدایی🥲😂

بقیه چیزا به کنار حداقل حموم رفتنو کار نداشته باشن:/

عزیزم نیم ساعت حمام اگر آب کامل باز باشه با این اوضاع بی آبی کار درستی نیست. در ضمن اگر کار داشته باشی بهتره سریعتر دوش بگیری.

دختر منم خیلی آروم و با حوصله کار میکنه و خیلی باهوشه ولی مدام وقت کم میاره و به خواسته هاش نمیرسه و همه رامقصر میدونه که نمیتونه استراحت کنه که بنظر من اگر کمی سریعتر و با تمرکز تر کاراشو انجام بده هم نتیجه بهتر میگیره و هم خودش بیشتر استراحت میکنه. شاید مادر تو هم همین درخواست را از تو داره.

میزاره مگه همش اعصابمو بهم میریزه اصن نمیتونم تمرکز کنم درس بخونم  یا با بابام همش در حال دعوا ...

فکر کن تنها راه نجاتته طوری درس بخون که انقدر نتیجه خوبی بگیری و مستقل بشی و بهترینا رو واسه خودت فراهم کنی

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
عزیزم نیم ساعت حمام اگر آب کامل باز باشه با این اوضاع بی آبی کار درستی نیست. در ضمن اگر کار داشته با ...

اب بازه ولی خیلی کمه تا یه ساعت سطله پر نمیشه بخدا

گاهیم شیر اب رو میبندم

زیاد اب نمیریزم نمیدونم چشونه همیشه بهونه میگیرن

اره اینو درست میگین🥲

اب بازه ولی خیلی کمه تا یه ساعت سطله پر نمیشه بخدا گاهیم شیر اب رو میبندم زیاد اب نمیریزم نمیدونم ...

آفرین.عزیزم تا وقتی دختر بودم درک نمیکردم ولی حالا که مادر شدم خوب میدونم که حتی حرص و جوش پدر و مادر به صلاح بچه شونه .بنظرم اگر حرفاتو گفتی و قبول نکردند حتما دلایل دیگه ای داشتند که خیلی مهمتر از افکار توست و تو باید از دید اونا به قضیه نگاه کنی.