هییییییی خواهر من می دونم چی میگی، جفت پسرای من زبانزد بی قراری و گریه تو کل فامیل بودن، هر دو رفلاکس و کوکلیکی باز پسر دومم بهتر بود، پسر اولم روزی ۱۷ ساعت تمام گریه می کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا ما تو وضع الان شما بودیم ،بعد هی میگفتن تا چهل روز بعد خوب میشه تا چهار دست و پا بره تا دندون دربیاره و.....
چاره ایی نیست فقط سعی کن چندتا دارو ضد نفخ امتحان کنی براش ببین چطور میشه ، شکمش رو آروم ماساژ بده در جهت عقربه های ساعت اگه شیر از خودت میخوره خودت زیره و رازیانه بخور ، اگه اذیت نمیشید بغلش کنید و دورش بدید هرچند ک عادت میکنه و بقول معروف بغلی میشه ک اذیت کننده اس ،صدای سشوار رو از اینترنت دانلود کن یا سشوار براش روشن کن ببین بعضی بچه ها کمی با صداش آروم میشن ،تو گهواره بذارش آروم تابش بده اینا همه راهکار های کمکی هستن متاسفانه هیچ کدومشون قطعی نیست ولی خب چاره ایی هم نیست
سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسیسالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)