2777
2789
عنوان

گریه زیاد نوزاد😭😭😭

200 بازدید | 21 پست

بچه ها بچم ۵۰ روزشه دو هفته بعد از تولدش 

شروع کرد به گریه کردن هر روز بدتر شده دیگه بریدم اصلا اروم نمی گیره😭😭😭

یا خوابه یا بیداره و گریه میکنه🥺🥺

تو رو خدا بگید طبیعیه؟

دکتر مرتب می برمش کولیک و ریفلاکس پنهان داره الانم دو روزه تب داره واقعا بریدم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه .

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
وای سرماخورده 😥ببرش دکتر تب نوزاد جدی بگیر  گریه هاش طبیعیه همه بچه ها تا چهار ماه همینن  ...

بردمش دیروز ازمایش خون گرفت و آزمایش ادرار،  ادرارش بوی زمانی رو میداد که خودن سوزش ادرار پیدا میکردم

بخاطر رفلاکس و کولیک 

بهش قطره کولیک ایز اصلش رو پیدا کن بده 

اگ دکتر خوب ببری بهش چن تا قطره و...میده خوبش میکنه 

حیف نمیتونم اسم چن تا دارو رو بگم خطر ناک

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

بخاطر همون رفلاکس و دل دردش گریه میکنه.دکتر دارو نداده؟دختر منم رفلاکس داشت مدام گریه میکرد حتی تو خ ...

خداشاهده همه چی امتحان کردم

دایمکتون، کولیک از، گریپ میکسچر مینو، گریپ میکسچر خارجی، پدی لاکت

هیچکدوم آرومش نکردند بعضی بدترش هم کردن

هییییییی خواهر من می دونم چی میگی، جفت پسرای من زبانزد بی قراری و گریه تو کل فامیل بودن، هر دو رفلاک ...

دیگه بریدم ابجی بخدا، نمی دونم چکار کنم، یک ماه اصلا نخوابید منم باهاش بیدار تو خونه راه رفتم الانم هنوز اون درد قبلی بود اینم اضاف شده😭😭

خداشاهده همه چی امتحان کردم دایمکتون، کولیک از، گریپ میکسچر مینو، گریپ میکسچر خارجی، پدی لاکت هیچک ...

اس امپرازول دکتر ندادش همون رفلاکس پنهانه دخترم اینجوری بود خدا صبرت بده خیلی سخته

دیگه بریدم ابجی بخدا، نمی دونم چکار کنم، یک ماه اصلا نخوابید منم باهاش بیدار تو خونه راه رفتم الانم ...

عزیزم کاش یکی کمکت بود تنهایی با بچه رفلاکس و کولیکی سخته، برای رفلاکس دکتر بردی؟ دارو مصرف میکنه؟

پسر من الان ده ماهشه هر چی بزرگتر بشن بهتر میشن

دقیقا ما  تو وضع الان شما بودیم ،بعد هی میگفتن تا چهل روز بعد خوب میشه تا چهار دست و پا بره تا دندون دربیاره و.....

چاره ایی نیست  فقط سعی کن چندتا دارو ضد نفخ امتحان کنی براش ببین  چطور میشه ، شکمش رو آروم ماساژ بده در جهت عقربه های ساعت  اگه شیر از خودت میخوره خودت زیره و رازیانه بخور  ،  اگه اذیت نمیشید بغلش کنید و دورش بدید هرچند ک عادت میکنه و بقول معروف بغلی میشه ک اذیت کننده اس  ،صدای سشوار  رو از اینترنت دانلود کن یا سشوار براش روشن کن ببین   بعضی بچه ها کمی با صداش آروم  میشن ،تو گهواره بذارش آروم تابش بده   اینا همه راهکار های کمکی هستن متاسفانه هیچ کدومشون قطعی نیست ولی خب چاره ایی هم نیست 

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)