گرشین_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 787 عنوان اونایی که نورم اسکین (راکوتان) خورن میشه بیاید 90 بازدید | 12 پست بعد چند وقت پوستتون صاف شد؟من کلافه شدم دیگه🥲 گُرشین : آتش آبی 🐋 " 17 دی 🖤 " 1402/11/10 | 09:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گرشین_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 787 از دوماه ب بعد هر روز میخوردی یا یه روز درمیون؟ گُرشین : آتش آبی 🐋 " 17 دی 🖤 "
panah_79 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 319 هر روز میخوردی یا یه روز درمیون؟ ۶ ماه هر روز خوردم،بعدش ک خواستم قطع کنم دکترم گفت یه روز درمیون بخور اول بعدش هرو دو روز،چون یهو قطع شد بدتر میشهمن خیلی داغون بود صورتم افتضاح ینیبعد از دوماه شروع به خوب شدن کرد الانم پوستم کاملا صافه ♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡
گرشین_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 787 ۶ ماه هر روز خوردم،بعدش ک خواستم قطع کنم دکترم گفت یه روز درمیون بخور اول بعدش هرو دو روز،چون یهو قط ... نورم اسکین خوردی یا راکوتان؟ گُرشین : آتش آبی 🐋 " 17 دی 🖤 "
panah_79 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 319 نورم اسکین خوردی یا راکوتان؟ نورم اسکیناول راکوتان خوردم پوستمو داااغون کردرفتم ی دکتر دیگه اون خیلی خوب بود نمیدونم فرق دارن یان،جفتشون ایزوترتنوئن هستشولی خب اونی ک راکوتان بود خیلی بد بودبعدم خیلی عوارض بدی داره ♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡
مامان1پرانرژی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2042 نورم اسکین اول راکوتان خوردم پوستمو داااغون کرد رفتم ی دکتر دیگه اون خیلی خوب بود نمیدونم ف ... عزیزم جای جوشاتون با قرص نورم اسکین بهتر شد؟منظورم خود جوش نیست جای جوش هم تاثیر دیدین؟ ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
panah_79 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 319 عزیزم جای جوشاتون با قرص نورم اسکین بهتر شد؟ منظورم خود جوش نیست جای جوش هم تاثیر دیدین؟ بله کلی جای جوش هم داشتم که کاملا از بین رفتن ♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡
مامان1پرانرژی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2042 بله کلی جای جوش هم داشتم که کاملا از بین رفتن ینی فرورفته بودن؟ببخشید زیاد سوال میپرسم. چون دارم استفاده میکنم مبخام امیدوار شم ی کم ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
panah_79 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 319 ینی فرورفته بودن؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم. چون دارم استفاده میکنم مبخام امیدوار شم ی کم خواهش میکنماره فرو رفته بود ولی خب خیلیم زیاد عمیق نبودن ♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡
مامان1پرانرژی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2042 خواهش میکنم اره فرو رفته بود ولی خب خیلیم زیاد عمیق نبودن مرسی عزیزم. عاقبت ب خیر بشی ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
panah_79 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 319 ینی فرورفته بودن؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم. چون دارم استفاده میکنم مبخام امیدوار شم ی کم ولی خب مرتب استفاده کنچون اگه مرتب نخوری خوب ک نمیشی هیچ بدترم میشه پوستتمن حتی یه دونم یادم نمیرفتبعد وقتیم خوب شدی یهو قطع نکن چون باز جوش میزنی،کم کم باید قطع شه ♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡
panah_79 عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 319 مرسی عزیزم. عاقبت ب خیر بشی فداتشم قربونت ♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡