2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل شب تا صبح نخور که فستینگ بشه

صب تا شب غیر عقلانیه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

هرگز اینکارو نکن.تو دوران شیردهی.از صبح تا شب چیزی نخوری؟

حتی روزه هم گناهه تو این دوره

آسیب میزنی به سلامتی خودت

بچه ات مادر سالم و تندرست میخواد نه لاغر.نه مریض

بذار دوران شیردهیت تموم شه بعد با مشاور تغذیه وزنتو اصلاح کن

اینو بدون هیچ چیزی مهمتر از سلامتیت نیست

هرگز اینکارو نکن.تو دوران شیردهی.از صبح تا شب چیزی نخوری؟ حتی روزه هم گناهه تو این دوره آسیب میزنی ...

روزه گناه نیست اصلا حکم صادر نکنیم

ولی اگه روزه بخواد به منظور لاغر شدن باشه با توجه به این که بچه ات هم کوچیکه و شیر میخوره اگه رو شیرت هم تاثیر بزاره گناهه 

ولی روزه معمولی بخوای بگیری (سحری و افطار مناسب ) هیچ اشکالی نداره من خودم گرفتم اصلا یک کیلو هم کم نکردم شیرم هم مثل همیشهبود چون سحری افطارم مناسب و مقوی بود

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
روزه گناه نیست اصلا حکم صادر نکنیم ولی اگه روزه بخواد به منظور لاغر شدن باشه با توجه به این که بچه ...

هر چیزی که به بدن آسیب برسونه روزه رو باطل میکنه

زنی که بچه شیر میده نمیتونه روزه بگیره فقط برای اینکه لاغر بشه

هر چیزی که به بدن آسیب برسونه روزه رو باطل میکنه زنی که بچه شیر میده نمیتونه روزه بگیره فقط برای ای ...

گفتم برا لاغری گناهه  ولی روزه معمولی ثواب هم داره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم