2777
2789

من از همون اول حاملگی انگلیسی گوش میدادم.چون خودم عاشق زبان انگلیسی هستم.واسه بچمم از بدو تولد کارتونهای انگلیسی میذاشتم.دو سال و نیمشه.هر روز با یه حرف انگلیسی سورپرایزم میکنه.چن روز پیش از روی لباسشویی شماره هارو میگفت.دیروز رفت از رو شبکه آی فیلم دستشو گذلشت رو f و گفت اف.رنگهارو میدونه.بعدم انگلیسی حرف میزنه که فعلا نامعلومه.خیلیا میگفتن نذار از الان واسش بد هست.اما من از نتیجه خیلی خوشحالم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنيدم بچه تو سن كم تا سه چهارتا زبان رو ميتونه مث زبان مادري ياد بگيره ولي البته شنيدم بهتره يكي از والدين يا نزديكان به اون زبون باشه كه مكالمه باشه باهاش

گوگل كنين مطلب دقيقتر در موردش هست  

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

منم تو این سن بود میزاشتم یه چیزایی هم یاد گرفت قشنگ ولی تو فارسی حرف زدن یکم تاخیری افتاد که نمی‌دونم به خاطر این بود یا نه  البته الان ۴ سالشه همه چی قشنگ میگه ولی درست ادا نمیکنه کلمات رو منم دیگه نزاشتم براش تا فارسیش اکی بشه ولی خیلی خوبه من دوباره براش میزارم 

من خودم از بچگی دوزبانه بزرگ شدم هیچ مشکلی هم پیش نیومد همه ب خانوادم میگفتن خوب نیست ولی بهترین کارو کردن ، تازه بچه باهوش تر هم میشه

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
شنيدم بچه تو سن كم تا سه چهارتا زبان رو ميتونه مث زبان مادري ياد بگيره ولي البته شنيدم بهتره يكي از ...

دقیقا ،خواهر من نه ماه رفت کانادا وقتی برگشت دخترش مثل بلبل انگلیسی حرف میزد

من مدرس زبانم ،دخترم ۳ سالشه ,

و کاملا جملات انگلیسی میگه ،

همه هم تشویقش میکنن

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️