2777
2789

ترم۱ با دوتا صمیمی شدم 

ترم دو برا انتخاب واحد سارا گفت من طبق ساعت هایی ک  بابام میاد دنبالم میگیرم 

منو مونا تقریبا باهم انتخاب کردیم ک کلاسامون  یکی باشن 

موقع انتخاب واحد ک سایت باز شد

انقدر بهم ریخت ک بزور بعد ۲ ساعت یکم بهتر شد ک سارا ب مونا گفت تو برام انتخاب کن سایت برام باز نمیشه  

( واقعا براش باز نمیشد)

کلاسایی ک میخواستیم پر شده بود بعدمونا هر چی برا خودش زده برا سارا  

فقط یکی دوتا متفاوته من همون موقع توی کافینت زدم بعد پیام داد انجام دادییی گفت اره بعد چیزی نگفت 

فقط یه کلاس مشترک داریم  

نیم بعد تموم شدن گفت اگه همون موقع میگفت میتونستم باهاشون بردارم

خیلی تعجب کردم چرا نگفت  

چون مطمئنم بعد نیم ساعت بعد تموم شدنش بهم پیام داد واقعا می‌دونست بهم خبر بده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هر دوشون  دوری کن کات کن ارتباتتو 

چون نه هم کلاسیتن نه دوست صمیمی که بخوای براشون وقتتو بزاری تازه وقتی الان این کارو باهات کردن دو روز دیگه جای دیگه بازم جا میزنم در حد سلام کافیه براشون

سلام والله خوش به حال تو من که اصلا تنها وبی کسم هیچ دوستی ندارم.دلم لک زده برا دوستی که راز دار باشه درد دلمو بهش بگم دلتنگی ها نگرانی هام نا امیدی ها م بی معرفتی افرادی که فکر میکنی عزیزانت هستن خونواده عمو پسر عمو دایی خاله خواهر برار و...سگ تو این دنیا اینقدر خراب شده موقع سختی ومشکلات  هیچ کسی رو نداری بجز خدا فقط تو خوشی ها وشادی هامون فامیل وکس داریم .

قبل اینکه فکر ادامه دادن این دوستی یا فاصله گرفتن ازشون بیوفته به سرت،شخصیت دوستات در نظر بگیر..

اگر واقعاً به این نکات اهمیت میدادن و این سری بنظرت ممکنه عمدا همچین شده باشه که ارتباط کمرنگ کن بهتره...

اما اگر شخصیت بیخیال یا کم اهمیتی داره به این مسائل اونم از روز اول که آشنا بودین پس ب دل نگیر

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

از هر دوشون  دوری کن کات کن ارتباتتو  چون نه هم کلاسیتن نه دوست صمیمی که بخوای براشون وقت ...

ببینید من مطمنم  سارا   سایت براش بالا نميومد  و  میخواست یه کلاس های دیگه بگیره مطمئنم   ولی از رفتار مونا تعجب کردم چرا بهم نگفت 

از هر دوشون  دوری کن کات کن ارتباتتو  چون نه هم کلاسیتن نه دوست صمیمی که بخوای براشون وقت ...

واقعا هر دوشون خوبن حتی من آشناشون کردم باهام

و سارا اصلا مقصر  نبود  من نمی دونم  مونا عمدا بهم نگفته  یان  اینو نتونستم متوجه بشم 

قبل اینکه فکر ادامه دادن این دوستی یا فاصله گرفتن ازشون بیوفته به سرت،شخصیت دوستات در نظر بگیر.. ...

خب  برا ترم دوم این اتفاق افتاد یعنی سابقه نداشتیم ک مقایسه کنم و دقیقا سوالم همینه  نمی دونم  عمدا یان  من مطمئنم سارا به هیچ وجه مقصر نیست   ار رفتار مونا تعجب کردم  ولی باهام تا الان  خیلی صمیمی مثل قبله تماس پیام   میگه من هر کلاسی خالی بود  گرفتم 

خب  برا ترم دوم این اتفاق افتاد یعنی سابقه نداشتیم ک مقایسه کنم و دقیقا سوالم همینه   ...

خب گلم اگر تو رفتاریشون چیز بدی ندیدی و خودشونم دلیل قانع کننده ای دارن زیاد سخت نگیر...بالاخره شما اصلش اینه در کنار درس خواندن دوستی هم کنید نه اینکه در کنار دوستی درس بخونید!!

اولویت اول هر ۳ نفرتون در اصل تحصیلتونه!

بنظرم شما هم زیاد تو این دوستی ۳ نفره از خودت مایه نزار و از خود گذشتگی نکن...حس میکنم تا ب الان چند سری از خود گذشتگی کردی که الان این مسئله برات دغدغه س اره؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

خب گلم اگر تو رفتاریشون چیز بدی ندیدی و خودشونم دلیل قانع کننده ای دارن زیاد سخت نگیر...بالاخره شما ...

ن  اصلا خودگذشتگی  نکردم

سارا  دلیلش قانع کننده بود و شکی ندازم واقعا

ولی مونا ک  انتخاب واحد انجام داده خیلی رفتارش برا عجیب بود نمی دونم چرا  بهم نگفت آخه رابطه مون خوبه 

تا الل نتونستم خوب شخصیت شو بشناسم ولی قبلا گفته بود فوقشم  این ترم بخاطر سایت باهم نباشیم ترم بعدش ک هستیم (سایت خیلی مشکل داست) نمی عمدی  نگفته یان