2777
2789
خب پس الان چی میگه

کرم داره خودشم مثل محصولاتش دو ماه امروز و فردا کرد دیدم بی فایده ست رفتم پلیس فتا مسئول باهاش تماس گرفت از ایناییه که اصلا حالی نمیشه حرف تو سرش نمیره مسئوله روانش بهم ریخت از بس رو اعصابه حرفاش دیگه اونجا بهم گفت این اصلا حرف حالیش نیست برو شکایت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم داره خودشم مثل محصولاتش دو ماه امروز و فردا کرد دیدم بی فایده ست رفتم پلیس فتا مسئول باهاش تماس ...

پس شکایت کن چی ازش خرید کردی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من ولی دیدم دوندگی و علافی به علاوه هزینه ش خیلی میشه تا شکایتش پیش رفتم بیخیال شدم البته خیلی ها گف ...

دقیقا.والا اکانت منو هک کرده بودن خودم برش گردوندوم آخر. رفتم پلیس فتا گفتن شکایت بره قوه قضاییه از اونجا نامه ش میاد به پلیس فتا ما شروع به اقدام میکنیم.

ااهان پس کل اه بردار بوده هم جنس خراب داده هم گفته پولتو پس میدم اما نداده برو انشالله ب پولت میرسی

خدا کنه برسم خواهر ،من پولمو با زحمت در میارم به خودشم گفتم پول من خوردن نداره بخدا تابستون به جای تفریح و سفر و حتی بازار از پنج صبح من کار میکردم تا هفت و هشت که هوا تاریک میشد حتی تو گرمای ظهر کار میکردم زیر اونافتاب به اون تیزی 

از شکایت نامه ت عکس بگیر بفرست ممکنه پولتو پس بده 

همه جا بلاکم‌ کرده نامرد ،ولی مگه شکایت ثبت بشه براش پیام نمیره؟تهدیدمم کرد که شماره مو پخش میکنه بنظرت اینم بنویسم رو شکایت؟