2777
2789

اموزش گلسر روبانی میدن 

این تاپیک زدم...ک توضیح بدم راجع بش...برا کسانیک سوال دارن

با شعار اینکه گلسر رو ازتون با سود خوب میخریم بعد آموزش.. جذب مشتری میکنن

حدود ۱ تومن میگیرن برا دوره اموزشی بعلاوه یه پک ک شامل چسب تفنگی و ۱۰...۱۵ متر روبان دقیقا نمیدنم چندتا گیره و کش...ک بنظرم کل پکش ۱۵۰ تومنم نیس...

باید بگم اموزشش خوبه و نکات ریز ب ریز میگه .. جای سوال نمیذاره...بنظرم کل دوره ک حدود ۲۲ نوع گلسره (البته اکثرا سادن و ۵...۶ تاش خوشگله)  و پکش سر جمع خیلی ارزش داشته باشه ۵۰۰ تومنه.... البته گفته بازم مدل گلسر میذاره...هرچی جدید بیاد تو بازار ک خدا داند....

داستان اونجا شروع میشه ک میگه حالا باید بگردین مفت ترین حالت مواد اولیه رو بیابید...ک بهترین گلسر با پیکسل و... نهایت ۱۴ تومن در بیاد😶🙄 بعد من ۲۰ در صد سود ...ینی ۱۷ تومن اونو ازتون میخرم....ینی همه شعارشان کشک است....

کلی زحمت بکشی کمر و چشم و دستت داغون بشه برا ۳ تومن

ینی در واقع برنامشون اینه ک همه بگن عههه نمیصرفه ک...بریم خودمون بفروشم....و اینگونه دست همه رو میذاره تو پوست گردوووو

پیج هم معرفی کرده تو ایسنتا ک برید ازونجا خرید کنید ارزون در بیاد...در هر صورت اصلا صرفه نداره

هرکی میخواد ثبتنام کنه بدونه قراره خودش بفروشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار تو دوره مبتدی مجازی میکرو سمیرا حمزه ای گول خوردم ازاون ببعد دیگه گول هیچ کس رونمیخورم

پشت دستمو داغ کردم که گول تبلیغاتشونو نخورم 

همش الکیه که دوره ۵تومنی رو یه تومن‌مبگیریم ..وسایلا باما ..پشتیبانی الی الاابد ..اخرشم محصولاتتو خودمون مبخربم

چرا؟عقلشون کمه؟عاشق چشم وابرو ماشدن؟

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

به نظر من آدم یه حرفه ای که علاقه داره رو بره درست و اصولی از ریشه یادش بگیره خودش بیوفته دنبال درآمدزایی خیلی بهتره تا از یکسری آدم معلوم الحال که ممکنه نونشون فقط از همین پکیج فروختن های اشانتیون دار و ساپورتی باشه بهتره البته من این خانوم که میگی نمی شناسم کلی میگم کسی که میخواد پول خوبی از اینجور شغلا در بیاره بی واسطه باید کار بکنه زحمتش بیشتره ولی به درآمد و راحتی بعد قلق گیریش می ارزه

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔

فقط خنده دارش این همه تبلیغات اساتید پوست ومو  با یه سیب زمینی  نمیدونم نصف پیاز وهویج پوست اینه ایی میکنن چروک اتو میکنن مو تا کمر رشد میدن و....

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
وای خدا تورو گذاشت سر راه من دقیقا امشب تو گروهش عضو شدم گفتم فردا پیامش بدن مرسی از توضیحاتت

منم عضو شدم ۱ هفته . پیام دادم جواب نداد هنوز امروز پاکش کردم. 

دیشبم یکی پیام داد که آموزش شمع پول داده اما پک به دستش نرسیده ۱ ماهه. 

به نظر من آدم یه حرفه ای که علاقه داره رو بره درست و اصولی از ریشه یادش بگیره خودش بیوفته دنبال درآم ...

موافقم....کسانی ک میخوان ثبت نام کنن ...بدونن اموزشش عالیه ...ریز ب ریز و تمیز ... ولی اصلا رو قضیه ی فروشش رو این مجموعه حساب نکنن 

چرا من ک میتونم گلسر ۵۰ تومن بفروشم...۱۷ تومن بفروشم ب اینا