2777
2789

یک سال ب بالا تا هفت هشت سال 

نوزاد زیاد پول ب لباس نمیدن البته ب نظر من 

چون اکثرا میگن زود کوچیک میشه دو دست میخرن دائم میشورن میپوشونن

ولی دوسال ب بالا بچه کم کم مهد و مهمونی میره هر سری یه چیزی میپوشونم دائم بازی میکنه شلوارش زانو میندازه یا خودش میگه جدید بخر برام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نظرتون چیه؟چی بیارم؟ یعنی بیرونی کار کنم؟

من منظورم به لباس نوزادی بود اصلا و ابدا نوزادی نیارید یعنی میزان فروشش کمترینه رفیقم این اشتباه رو کرد و اکثرش موند رو دستش

برای لباس نوزادی اکثرا از همون سیسمونی فروشی ها خرید میکنن 

اگر هم آوردید خیلی تعداد محدود بیارید 

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

بله من از بچگی تو بازار بودم تو کار پوشاک مردانه زنانه و کفش هستم و طبق تجربه ای تو بازار کسب کردم گ ...

اگه جایی رو سراغ دارید لطفاً بهم بگید من حتما باید شروع به کار کنم چون واقعاً نیاز یه حرکت مالی بزنم

من منظورم به لباس نوزادی بود اصلا و ابدا نوزادی نیارید یعنی میزان فروشش کمترینه رفیقم این اشتباه رو ...

نظر خودم هم بر نوزادی نیست به نظرم از نو پا به بالا بهتره البته کار باید کیفیت داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه که خانواده توان خرید داشته باشه

اگه جایی رو سراغ دارید لطفاً بهم بگید من حتما باید شروع به کار کنم چون واقعاً نیاز یه حرکت مالی بزنم

والا من خودم نمیدونم لباس های بچگونه کجا عمده ارزون تره ولی اگر خواستید میپرسم از کجا میگیرن بهتون اطلاع میدم

نظر خودم هم بر نوزادی نیست به نظرم از نو پا به بالا بهتره البته کار باید کیفیت داشته باشه و قیمتش هم ...

بله دقیقا

از یک سال به بالا خوبه نوزادی فقط تو سیسمونی فروشی ها فروش خوبی داره

بله خیلی ممنونم . لطف میکنید. به نظرتون تهران بهتره یا درگهان؟

خواهش میکنم 

این رو نمیدونم

من خودم از تهران خرید میکنم ولی چون تا حالا خرید لباس بچگونه نداشتم تجربه ای ندارم که کجا بهتره