2777
2789

سلام به همه

امیدوارم حالتون خوب باشه

امشب دفترچه رو دیدم و بالاخره بعد این همه سال، رشتم (زبان انگلیسی) سهمیه داره ۱ نفر 😂

سوال داشتم در مورد منابع عمومی آزمون

دو تا عکس اسکرین گرفتم

بخش ب اکیه 

بخش ج رو نمی فهمم... چرا اسم کتاب و نویسنده رو دقیقا نزده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترم آخرم آخرین امتحانم ۲۳ خرداده میتونم تو آزمون امسال شرکت کنم؟

تو دفترجه نوشته ۱۲ماه بعد تاریخ آزمون باید فارق التحصیل شده باشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

منم رشته ام رو میخوان ولی به نفر اونم سهمیه 25درصد مگه دور از جون دیوانه ام 368هزار تومن بدم شرکت کنم پول بریزم به جیب اینا کلی پول کتاب بدم مغزم رو پوچ کنم آخرم یه از ما بهترون که شک ندارم از الان تایین شده است قبول بشه تازه امتحان یه مرحله است 90 درصد تو مصاحبه رد میکنن مگر اینکه خودت و خانواده ات عقبه مذهبی داشته باشید 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
تو دفترجه نوشته ۱۲ماه بعد تاریخ آزمون باید فارق التحصیل شده باشی

عزمزم من دانشگاه تموم شدم ولی نرفتم دنبال کارهای فارغ التحصیلی بنظرت میتونم ثبت و نام کنم در این آزمون؟

دختر ترک
عزمزم من دانشگاه تموم شدم ولی نرفتم دنبال کارهای فارغ التحصیلی بنظرت میتونم ثبت و نام کنم در این آزم ...

اره میتونی کارهای فارغ التحصیلی یک ساعت هم نیست همین فردا برو دانشگاه اقدام کن 

منم بعد ده سال بیست روز پیش کارهام انجام دادم گفتن یک ماهه گواهی موقت بهم میدن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره میتونی کارهای فارغ التحصیلی یک ساعت هم نیست همین فردا برو دانشگاه اقدام کن  منم بعد ده سال ...

مگه نباید درخواست فارغ التحصیلی در دانشگاه داد و این در خواست مگه طول نمیکشه تا تایید نهایی بشه؟ 

راهم دوره بنظرت تلفنی میشه انجام بدم؟

دختر ترک
عکسی که اسکرین گرفتم رو دیدین؟ بخش ب اکیه چون اسم و مشخصات دقیق منابع هست ولی بخش ج برام مبهمه&nbs ...

دفترچه پارسال دانلود کن اسم نویسنده ها رو گفته 

تو ایتا و تلگرام هم پس دی آف همه منابع هست بعلاوه حذفیات