2777
2789

برای رفع استرس و نگرانی و افکار منفی بافی برا ایندمون چیکار باید بکنیم همش فکرای منفی اضطراب خسته شدیم از این حال🥺🥺لطفا دوستان کمک کنین🥺🙏

همش خرافات 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چرته  ولی چرا باید افکار منفی داشته باشی برای روحیه خودت خوب نیست

بخدا خودبخود فکرای منفی میاد ب سرم ذهنم درگیر میشه سردرد میگیرم همش به چیزایی بدی فکر میکنم ک باخودم میگم ممکنه تو اینده اتفاق بیفته🤦‍♀️

من قبول دارم 

افکار منفی خیلی بده خیلی 

یه دفتر بردار 

هر روز شگر گذاری کن بابت هرچیزی که واقعا حس خوبی بهت میده و داریش 

چون انرژیش منفیه فعلا بابت داشته هات که واااقعا ازشون حس خوب میگیری حتی مثلا خوردن یه لیوان اب بابتش شکر گذاری کن هر روز یک صفحه بنویس و در پایان بنویس خدایا شکرت سپاسگذارم و دوستت دارم یه مدت اینکارو انجام بده حداقللل تا ۹۰ روز خودت متوجه تغییر میشی اینجوری انرژیت مثبت میشه و حواست میره پی نکات مثبت زندگیت و فرکانست میره بالا بعدش کم کم میتکنی قانون جذب مثبتو شروع کنی اونم از چیزای کوچیک که مثلا دوست داری داشته باشیشون شکرگذاری کن و به زمان حال بنویس جوری که انگار داریشون یه مدت ۱۰ تا خواسته بنویس اینجور بعد کم کم خواسته هاتو بزرگ کن اینجوری فرکانست میره بالا و قانون جذب مثبت بهتره 

من خودم تازه چندروزه شکرگذاریو شروع کردم و حس خیلی خوبی دارم و توجهم به نکات مثبتیه کع باید بابتشون شگرگذاری کنم 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

من قبول دارم  افکار منفی خیلی بده خیلی  یه دفتر بردار  هر روز شگر گذاری کن بابت هر ...

و حتی وقتی فرکانست بره بالا کلا جذابتر به نطر میای و حتی برای جذابیت رابطه عاطفی هم خوبه

متاسفانه مشکل اینجاست گه میان میگن برای قانون جذب شکرگذاری کن به زمان حال چیزیو که میخوای ولی دیگه نمیگن تو باید فرکانست بالا باشه و واقعا حس خوبی داشته باشی تو اول بابت داشته هات خداروشکر کن شکر گذار باش بعد بیا برای چیزایی میخوایی شکر گذاری کن اول فرکانستو ببر بالا بعد شروع کن 

انشااله خدا بهترینارو برات قرار بده

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

خدا گفته :"از شما حرکت از من برکت" .خدا که نمیاد اسمتون رو تو دانشگاه تهران بنویسه اون میاد با نماز یا چیزای دیگه اون آرامش رو تمرکز رو بهتون میده.اگه برین فقط و فقط تاثیرات وضو رو از نظر علمی بر روی بدن و انرژی که میده بخونین میبینین که فقط وضو چقدر فواید داره...شما هم با اون تمرکز، با همون آرامش حاصل از نماز یا وضو، میرین درس میخونین.قدرت درک و فهمتون میره بالا ، انرژیتون چند برابر میشه.در ضمن میگین "من به چیزای مثبت فک کردم برعکسش اتفاق افتاده "این جمله رو میگن: درسته شما فکر میکنین ولی ترس از اتفاق نیفتادنش رو هم دارین و چون امواج منفی قوی تر از مثبتن بر اون غالب میشن.هر کی یجور نظر داره ولی من تا حالا که به هر چی فک کردم اون اتفاق افتاده.

خدا گفته :"از شما حرکت از من برکت" .خدا که نمیاد اسمتون رو تو دانشگاه تهران بنویسه اون میاد با نماز ...

منممم والا اکثرا به هر چی فک کردم اون اتفاق افتاده ازون میترسم هی فکرم میره ب چیزای منفی🤦‍♀️🥺