2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه بچه داشته باشی باید بسوزی و بسازی

اگه بچه نداشته باشی بدونی با شوهرت مشکل ژنتیکی دارین و نمیتونید بچه دار بسین .علاوه بر اینا ی سری مشکلات دیگم داشته باشین چی؟میمونید؟

خوشبحالت برامن نگه میدارم یجوراذیتم میکنه نگه میداره خودش قشنگ نمیرسه خودمم دلتنگم 

خیلییی سخته بچه بدون پدر بزرگ شه

ولی به دندون گرفتم بچمو انشالله خدا کمکم کنه

نمبتونم همه چیز براش فراهم کنم ولی همینکه کنارمه خیالم راحته 

خیلییی سخته بچه بدون پدر بزرگ شه ولی به دندون گرفتم بچمو انشالله خدا کمکم کنه نمبتونم همه چیز براش ...

فکرمیکنی پیش پدرباشه همه چی فراهمه به بخدااونجام هیچی نیس منم تقریباازیه سال جدایی ۹ماهشونگهداشتم پیش خودم بدون اینکه خرجی بده ولی الان دوروزه نگهداشته میگه خودش میخوادنگهداره دلتنگش شدم 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
اگه بچه نداشته باشی بدونی با شوهرت مشکل ژنتیکی دارین و نمیتونید بچه دار بسین .علاوه بر اینا ی سری مش ...

نمیشه جای کسی باشی آدم فقط خودش مشکلات کوچک وبزرگ زندگیش رو میدونه من نو زندگی خودم دیگه داشتم قطره قطره آب میشدم واسه همین چشمام رو رو همه چی بستم

خیلییی سخته بچه بدون پدر بزرگ شه ولی به دندون گرفتم بچمو انشالله خدا کمکم کنه نمبتونم همه چیز براش ...

ولی خب حق داری گرونیه مرداکم میارن چه برسه به زنا🤦‍♀️🤦‍♀️ 

اگه بچه نداشته باشی بدونی با شوهرت مشکل ژنتیکی دارین و نمیتونید بچه دار بسین .علاوه بر اینا ی سری مش ...

قبل بچه رواگه اخلاقش خوب باشه اره ولی بعدبچه هم من خیلی خواستم بمونم ولی شوهرم نخواست والان خیلی سخته برام