nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 عنوان خدایا 36 بازدید | 3 پست خدایا به بزرگیت قسم خودت کمکم کناللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو 1402/11/10 | 00:06 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 اره الان کمکت میکنه کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 اره الان کمکت میکنه ان شاءالله توکل بر خدا دارم. با این دل غمگینم یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 ان شاءالله توکل بر خدا دارم. با این دل غمگینم باش کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️