2777
2789

بچه ها من میخوام شرکت کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم انقدر منابعش زیاده نمیدونم چطور باید بخونم بعضی از کتابا ۸۰۰ صفحس یکم روحیه بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

آموزگاری  ،شرط رشته داره؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم میخام شرکت کنم.رشتم مدیریت دولتیه نمیدونم چی بخونم اصن.درسای دانشگاهو باید بخونیم یا دبیرستان؟

نه بابا چه درس دانشگاه ودبیرستانی مگه کنکوره.خودشون منابع میدن اونا رو باس بخونی البته زیاده🤕وقت کم

کاربری دست دونفر
منم میخام شرکت کنم.رشتم مدیریت دولتیه نمیدونم چی بخونم اصن.درسای دانشگاهو باید بخونیم یا دبیرستان؟

ی ماه دیگه ازمونشه 

۱۸ اسفند چجوری میشه خوند

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره