2777
2789
عنوان

سوغاتی های مادرشوهرم رو پس دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 121 پست
خدایا اون دیگه کی بوده 🤦🏻‍♀️😑😐

همیشه همینطوره.. یبار دیگم دو تا دونه کلوچه کوچولو داد گفت از شمال آوردم خندید گفت ببخشیدا بسته گنده بود همه را علی( برادرشوهرم ) خورد. یبارم از همدان یه دست کاسه کوچولو مثل نعلبکی مانند برای سماق مثلا آورده بود بین من و جاری تقسیم کرد..سه تا من سه تا اون..آخه زن سه تا دونه کاسه انقدر کوچیک به چه دردم میخوره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوه دختریش هم ژنش به دخترش و خودش رفته  ارث هم فکر نمیکنم ربطی به این قضیه داشته باشه

بچه حتی جنسیت رو از پدر میگیره ودوتا بچه که پدرشون یکی باشه تنی میگن ولی مادر یکی باسه میگن ناتنی هستن 

فامیلی پدر رو بچه میزارن نه مادر رو 

حالا الان مسیله این نیس که شما میگی یا من کار مادرشوهرش گفتم اشتباه هست تبعیضی هم باشه باید نوه پسری ارجح باسه چون قبلا هم گفته مادرشوهرش سر انتخاب اسم که بچه دخترم مال مردمه 

چی بگم نطفه از مرد هست مگه رحم اجاره ای رو نشنیدی 

ولي نه الزاما از پسرشون! منظوم اينه

البته نميگم همه مردا دارن بچه يكي ديگه رو بزرگ ميكنن و نميدونن خودشون هم

ولي بخاييم از قطعيت حرف بزنيم نوه دختري تضميني نوه خودمونه😂

خدايا توبه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
ولي نه الزاما از پسرشون! منظوم اينه البته نميگم همه مردا دارن بچه يكي ديگه رو بزرگ ميكنن و نميدونن ...

نه جانم شما دیگه قانون اسلام رو که نمیتونی بگی نیست 

چرا دختر از پسر کمتر ارث میبره یا صد چیز دیگه چرا فامیلی رو از پدر منتقل میکنن به فرزند به عنوان نام خانوادگی و..

بچه حتی جنسیت رو از پدر میگیره ودوتا بچه که پدرشون یکی باشه تنی میگن ولی مادر یکی باسه میگن ناتنی هس ...

تا حالا من ندیدم بچه هایی که مادرشون یکی نباشه رو تنی بگن

به هر حال نظرتون محترمه ولی اصلا با هیچ شرط و قاعده ای قبول نمیکنم نوه پسری ارجح تر باشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خوب همسرت خودش جواب میده که فایده نکرده رفتارشون باز تکرار شده وحرف هاسون  دیگه چیزی قبول نکن ...

نه اینا آدمایی نیستن که چیزی بیارن 

سالی یه بار می‌رن زیارت این دردسرا رو داریم 

Don't ask me my mood ,becaue you hear lies

استاتر این که چیزی نیس ی چیزی بگم پشماتون بریزه

چندسال پیش مادرشوهرم رفته بود مکه بعد هر کی اومد خونشون یه جعبه نبات براش آورد بعد پسر منم کوچیک بود شش سالش بود ی دونه نباتارا برداشت گف من میبرم خونمون بعد اومد ازش بگیره پسرم گریع کرد

باورتون نمیشه فردا صبح زودش زنگ زد خونمون گف تا بچت خوابه نباتا بیار بده ب من