2777
2789
عنوان

کاپ کیک شکلات چیپسی

78 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان 

امروز یه دستور ساده برای کاپ کیک دیدم و برای اولین بار این مدل کیک رو درست کردم

نیاز به همزن نداره و از شر ظرف های زیادی که کثیف میشد راحت شدم 😬

نتیجه اش عالی بود و فکر کنم بجای کیک از این به بعد همیشه این مدلی درست میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1. اول از همه فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می ذاریم گرم بشه. بعد همه مواد خشک رو که شامل : آرد(منهای 1/2 قاشق چای خوری) - پودر کاکائو - شکر - بیکینگ پودر - جوش شیرین هست با همزن دستی مخلوط می‌کنیم. البته قبلش آرد و پودر کاکائو رو تو کاسه ای که می‌خوایم مواد رو قاطی کنیم 1 بار الک می کنیم.

2. حالا بقیه مواد رو به این‌ها اضافه می کنیم که شامل: شیر - روغن - تخم مرغ - وانیل هست. با همزن دستی همرو مخلوط می کنیم تا مایه کیکمون یه دست بشه( اصلا احتیاجی به همزن برقی نیست).

3. حالا شکلات چیپسی که داشتیم رو به 1/2 قاشق چای‌خوری آرد آغشته می کنیم تا هنگام پخت ته نشین نشه و بسوزه و بعد 3/4 اش رو به مایه کیک اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

4. تو قالب مافین کاپ ها رو می چینیم و از مواد 2-3 قاشق بسته به اندازه ی کاپ کیک می‌ریزیم تا 3/4 پُر بشه. کاپ های من چون بزرگ بودن 4 تا قاشق ریختم و بعد باقیمانده ی شکلات چیپسی رو روی اون ها می ریزیم.

مراحل بالا کلا 5 دقیقه طول میکشه. کاپ کیک ها رو به مدت 25 دقیقه توی فر می‌ذاریم. اگه کاپهاتون کوچیکه 20 دقیقه کافیه.

* من برای داخل کیک از شکلات چیپسی دارک با سایز متوسط استفاده کردم.

•  آرد 3/4 و 1 پیمانه
  • 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر 3/4 پیمانه
  • پودر کاکائو تلخ 2 قاشق غذاخوری پــــــــُر
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/3 پیمانه
  • شکلات چیپسی 1 پیمانه
  • تخم مرغ 1 دانه
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
دستورش از یه سایته ظاهرا لینک نمیشه گذاشت

من دستور یه کاپ کیک قلبی برای ولنتاین دیدم میزارم براتون امیدوارم دوست داشته باشید . 

مواد لازم برای کاپ کیک قلبی ولنتاین  
آرد کیک پزی    2 و 1/4 فنجان
بکینگ پودر    1 قاشق غذاخوری
نمک    1/2 قاشق چایخوری
کره     1و 1/4 فنجان
سفیده تخم     مرغ۴ عدد
شکر    1 و 1/2 فنجان
پوست لیمو رنده شده     2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک    8 قاشق غذاخوری

فراستینگ سفید
رنگ ژله ای قرمز و صورتی     به مقدار لازم

بچه ها بقیه اش رو توی سایت خودشون ببنید خیلی کامل توضیح دادن . 

لینک نمیشه گذاشت این آدرسی که میزارم رو کپی کنید برید توی سایتشون 

کاپ-کیک-قلبی/https://shirinita.com//education

خوشحال میشیم   تاپیک جامع آموزش انواع شیرینی و شکلات و دسرها   رو هم مطالعه کنید.