2777
2789

اون چیزی که میتونه شمارو تا جنون ببره میتونه گریه و جیغ شمارو دربیاره با اینکه حق و اجازه چنین کاری هم بهتون داده نمیشه !

ولی نه میتونید ازش فرار کنید نه باهاش بجنگید 

شماباشید چیکار میکنید؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، احترام قائل بشید ! [یک درونگرای اصیلم👐🏻] 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از محیطی ک هستم میرم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نمیتونی ؟قلبت نمیذاره یا توان دوری نداری ازش ؟

ارادت شدید هست همه توانتو برای جنگ باهاش گذاشتی ولی هیچجوره ازت دور نمیشه 

یه همچین وضعیتی 

ارادت شدید هست همه توانتو برای جنگ باهاش گذاشتی ولی هیچجوره ازت دور نمیشه  یه همچین وضعیتی&nbs ...

من در رابطه به شخصی همچین مشکلی داشتم ولی با هفته حبس کردن خودم و کنترل خودم برای همیشه کنار گذاشتمش حالا مشکل شما رو دقیق نمیفهمم

اگه چیزی باشه که هرجا بری دنبالت میاد چطور؟

بهرحال یجا هست ک بشه اروم شد یکی هست ک بشه بهش تیکه کرد ، البته ادم فقط خودشو داره و بس و خداشو به خدا تکیه کن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
غیر از اینکه بریزی تو خودت و از درون روح و جسمت را نابود کنی  راه دیگه ای نیست

درسته ولی خب تا یه جایی میشه تحمل کرد 

فشار بدی تو سرم دارم که دوس دارم جیغ بزنم و بهش مشت بزنم 

انگار داره میترکه

از دیدگاه بالاتر میبینم ب خودم میگم فکر کن خداداره حالتو میبینه پس نذار فکر کنه بنده اش داره حرص بیخ ...

شاید اون بندش داره همه زندگیش با اون یچیز میسوزه اون یچیز انقد مهمه برای هرفرد واسه حیاتش .درست مثل پول و یا ارتباط با افراد

بهرحال یجا هست ک بشه اروم شد یکی هست ک بشه بهش تیکه کرد ، البته ادم فقط خودشو داره و بس و خداشو به خ ...

قشنگ بود :) 

قشنگ بود :) 

خدا رفیق شب های تار هممون

دلت به خدا قرصباشه