2777
2789

لطفا اگه کسی ساکن این محله و مجتمع هست بهم شخصی پیام بده ، یه چندتا سوال دارم درمورد آدرسشو و نحوه دریافت مواد غذایی ... 

زندگی نمیکنم. اما تره بار نزدیکش هست

ممنونم .

آخه قراره یه مدت تنها زندگی کنم تهران .

توی شهرخودمون آدرس پستی که داریم کاملا واضحه ، اسم کوچه و شماره و اینا ...

ولی خونه تهرانمون یجوریه ، نمیدونم چه اسمی باید بنویسم . و اینکه ساختماناشون کنار هم هستن . و مثلا نوشته بلوک ۱ یا ۲ .

کلا بلد نیستم آدرس پستی سکونتمو چی بنویسم .

از اونورم میخوام بعضی چیزا اینترنتی سفارش بدم 

چون داخل یه فاز هست خونه ها ، در فازمون بستس .

حالا واسم سواله من باید در فازمون همیشه برم بسته تحویل بگیرم یا اینکه خودشون میارن تا دم در واحدمون و ساختمونمون .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم . آخه قراره یه مدت تنها زندگی کنم تهران . توی شهرخودمون آدرس پستی که داریم کاملا واضحه ، اس ...

فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه. ولی شاید بهتر باشه از کسایی که توی مجتمع زندگی میکنن (هر جا) این سوالتون و بپرسید😊

فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه. ولی شاید بهتر باشه از کسایی که توی مجتمع زندگی میکنن (هر جا) این سوالتون ...

تشکر 😄 نه روم نمیشه بپرسم . قبل از اومدنم خواستم ببینم کسی میدونه شرایط چجوریه یا نه .

بازم ممنون عزیزم بابت راهنماییتون