2777
2789
عنوان

پسر هستم . واقعا چرا 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐لامصب تو خودت شوهر چرا تاپیک زدی شوهر میخوام 😐

دیدم جو جو بازدید گفتم پست بزنم پر بازدید شه اینجا فضا خیلی خوبی واسه تجربیات چقد بعضیا خوب راهنمایی میکنن چقد  راستی ی پست گذاشتین سی سالگی  سی سالگی خیلی قشنگه 

یچیز بگم بهت  مقصر شما مَرد ها هستید در واقع شما باعث میشید بین ما حس حسادت یا رقابت بیوفته ...

خدایش اینو قبول دارم اما واقعا کار سختی هست برای یه مرد

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

تقصیر خودشونه ، خون به جیگر عروس می‌کنن انتظار دارن مثل قدیم عروس کوتاه بیاد 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

کلا تو این جامعه مردا رو از زنا بالاتر می بینن چون یه جامعه جهان سومی هستیم همین باعث میشه مادرا پسراشونو تحفه بدونن و عروسشون رو بی ارزش ببینن و باهاش حس رقابت پیدا کنند من مورد دیدم خانومه خودش از همه نظر از مرده بهتره و باهاش ازدواج کردع هنوز که هنوز مادر شوهرش فک میکنه پسرش چه خریه و همش اذیتش می‌کنه با رفتاراش 

منم برای همینه که شرط گذاشتم حتما حق طلاق با من باشه که اگه عذابم دادن با رفتاراشون طلاق بگیرم 

اون مادر شوهره که عروسش ناراضیه باید تنبیه کنن تا این رویه درست بشه اولویت مرد همیشه باید همسرش ...

گفتنش راحته

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .