2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین کمکککک

114 بازدید | 12 پست

سلام عزیزای دلم 

ببخشید دارم متن طولانی مینویسم ولی عادتمه چه کنم😁

ما دیشب خونه یکی از دوستان همسرم شام‌دعوت بودیم من با دوتاشون قبلا آشنا بودم ولی یکیشون رو تازه میدیم و شهر دیگه زندگی میکنن تو ۶ .۷ ساعتی که باهم بودیم 

خیلی خانوم خوبی بودن موقع برگشتن تو ماشین گفتن میشه شماره آتون رو داشته  باشم منم گفتم خطم جدید حفظ نیستم شما تو گشی من یاد داشت کنید 

اونم شماره اش رو برا من نوشت حالا من نمیدونم بایید بهش پیام بدم چی بگم 🤗🫠

اگه پیام ندم ناراحت میشه دوس ندارم فکر بدی راجبش بکنه 

چون همسرم با همسرشون خیلی صمیمی هستن امکان داره باهم رفت و آمد کنیم و بازم همو ببینیم همینطور طی چند روز آینده

چیکار کنم؟ پیام بدم چی بگم ؟

دل شکسته

پیام بده ♡

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم‌آخه تو پیام 😐😅

بگو سلام عزیزم معرفی کن بگو وقتت بخیر شبت بخیر هرچی  بگو این شمارمه میتونی هروقت کاری داشتی یا خاستی دردل کنی نیمدونم اههه

تیکر رسیدن تولدمه فن جوجو تسو-★گوجو-سوکونا-مگومی-ایتادوری-دازای★ جونکوک★فقط!-عاشق تجربی🥺🌷-دندانپزشک ☆_با ۱۷ سال سن انیمه رو میپسندم😭😍_♡ کاربر مرد روی من ریپلای نکنه-:) بچه دار نیستم و رسیدن تولدمه🙂🙂    گوجو ساتورووو❤واسه رسیدن به آرزوم ممنون میشم صلوات بفرستی  
آروم عزیزم 😅😅

😂🙂

چقدر خوشگلی شما  میتونم آشنا شم😍😍😍

زود گورتو از این تایپیک گم کن