2777
2789
عنوان

ارزش شو داره یا حماقته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 17 پست
چرا میخوای انصراف بدی ؟ نمیتونی تموم کنی بعد بری ؟

همین الانش هم شهریه دانشگاه و هزینه رفت و آمد و هزارتا چیز دیگه هم هست 

معادل سازی و اینا هم به کنار و کلا رشته هایی مثل پزشکی دندون و اینا کلا روند به شدت سختی دارن و مثلا کشورایی مثل امریکا کانادا و اینا بعید می‌دونم بشه مگه اینکه برای کشورای اسکاندیناوی یا حوزه خلیج فارس بخوای اقدام کنی 

که اونم من ترجیحم اینم انگلیسی زبان باشه که خب کانادا و امریکا و استرالیا میشه که استرالیا رو بخاطر لوکیشنش خیلی دوست ندارم آمریکا که اصلا بعید بدونم بشه فکر کرد حتی بهش میمونه کانادا 

من کلا از روند مهاجرت اطلاع چندانی ندارم ولی وقتی میبینم اطرافیانم دارن میرن اصلا استرس گرفتم حقیقتا داشتم فکر میکردم مثلا برم ایتالیا یا آلمان بعد هم حالا برای کشور دیگه اقدام کنم و اینطوری شاید راحت تر باشه روندش

همین الانش هم شهریه دانشگاه و هزینه رفت و آمد و هزارتا چیز دیگه هم هست  معادل سازی و اینا هم ب ...

ریسک خیلی داره 

کارای مهاجرتم که سریع نمیشه انجام بدی 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریسک خیلی داره  کارای مهاجرتم که سریع نمیشه انجام بدی

اره هرچند منم دارم الان یه چیزی میگم تو عمل بعید بدونم 

فقط اینکه هی میبینم دوستام یا اطرافیانم دارن میرن استرس گرفتم حس میکنم منم باید برم 🥲